Home Новини сучасних технологій Motorola працює над загадковим смартфоном XT2091

Motorola працює над загадковим смартфоном XT2091

0

Як повідомляється, Motorola працює над загадковим смартфоном XT2091 з великим акумулятором. Відповідний пристрій був помічений на веб-сайті центру сертифікації FCC. Список FCC розкриває деякі ключові подробиці про майбутній телефон від Motorola. Крім того, компанія може також здійснити ребрендинг та випустити його як смартфон Lenovo. Смартфон також був помічений на веб-сайтах TUV Rheinland та ЄЕС. Ось що вам потрібно знати про останній смартфон Motorola, помічений на сертифікації FCC.

Як показано на малюнках вище, смартфон Motorola буде поставлятися з номером моделі XT2091. Зараз номер моделі XT2091-3 представляється для брендингу Motorola, тоді як XT2091-8 представляється новою версією для Lenovo. Це не вперше ми побачимо один і той же смартфон з різними фірмовими символами. У минулому Lenovo K12 Note був випущений як ребрендована версія Motorola Moto G9.

Продовжуючи, список FCC відкриває задню панель пристрою. Майбутній смартфон Motorola буде оснащений потрійною камерою в модулі квадратної форми. Другим датчиком у першому ряду може бути світлодіодний спалах. Далі, поруч із модулем камери знаходиться датчик відбитків пальців. У списку FCC також видно, що телефон буде оснащений ємністю 5640mAh з підтримкою швидкої зарядки 22,5 Вт. Список також показує, що номінальна батарея поставляється з моделлю MC50.

Цікаво, що та сама модель акумулятора з’явилася на веб-сайті TUV Rheinland. У списку показано, що акумулятор має номінальну ємність 5640mAh та типову ємність 6000mAh. Це підтверджує, що Motorola XT2091 постачається з акумулятором на 6000 мАг.

Тим не менш, майбутнім смартфоном може бути Moto G9 Power. Motorola представила Moto G9 на початку цього року, і це може бути варіант Power. Як правило, модель серії Power пропонує вищу резервну батарею порівняно зі стандартним варіантом. І смартфон Motorola має типову ємність 6000 мАг, що є однією з причин, чому ми вважаємо, що це може бути Moto G9 Power. Тим не менш, немає жодних підтверджуючих доказів для посилення наших спекуляцій. То чи вважаєте ви, що цей смартфон Motorola може бути Moto G9 Power? Повідомте нас у розділі коментарів.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version