Home Новини сучасних технологій Honor скоро анонсує в Європі новий смартфон 10X Lite

Honor скоро анонсує в Європі новий смартфон 10X Lite

0

Очікується, що Honor скоро анонсує в Європі новий смартфон 10X Lite. Напередодні анонсу витік даних показав все, що можна знати про майбутній пристрій середнього класу.

Honor 10X Lite матиме отвір посередині дисплея, як показано на зображенні нище. Панель являє собою РК-дисплей розміром 6,67 дюйма та роздільною здатністю 2400 x 1080, повідомляє Winfuture.de.

Honor скоро анонсує в Європі новий смартфон 10X Lite

Не новина, що неприємності Huawei також впливають на дочірню компанію Honor, і це відображається на Honor 10X Lite, оскільки поставляється з уже надмірно використаним процесором Kirin 710A. Є 4 ГБ оперативної та 128 ГБ пам’яті, які можна розширити.

На задній панелі телефону розташовано чотири камери – 48-мегапіксельний основний датчик, 8-мегапіксельна ультраширока камера, 2-мегапіксельна макрокамера та 2-мегапіксельний датчик глибини. Також він оснащений 8МП Селфі-камерою.

Honor включив у пристрій акумулятор на 5000 мАг, який повинен живити смартфон до двох днів, а зарядний пристрій потужністю 22,5 Вт повинен дозволити вам зарядити його за 80 хвилин. Для підключення користувачі отримують Bluetooth 5.1 і, на диво, лише 2,4 ГГц Wi-Fi. Про NFC нічого не згадується, проте є сканер відбитків пальців, встановлений збоку, порт USB-C та аудіороз'єм.

Honor 10X Lite працює під управлінням Android 10 з Magic UI 3.1 зверху. У ньому також працюють мобільні служби Huawei, а не сервіси Google Mobile, тому замість Play Store ви отримуєте AppGallery від Huawei.

Телефон буде доступний у чорно-зеленому кольорі і коштуватиме близько 200 євро.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version