Home Новини сучасних технологій Розумний динамік Huawei AI Speaker 2 Nebula White скоро вийде в реліз

Розумний динамік Huawei AI Speaker 2 Nebula White скоро вийде в реліз

0

Ще наприкінці квітня, HUAWEI AI Speaker 2 був оголошений поряд з багатьма іншими продуктами на заході HUAWEI nova7. Цей динамік був представлений у двох кольорах, а саме Space та Nebula White. Сьогодні надійшла інформація, що розумний динамік HUAWEI AI Speaker 2 Nebula White скоро вийде в реліз і буде доступний для покупки з 1 листопада. Попередні замовлення відкрилися сьогодні.

HUAWEI AI Speaker 2 продається компанією з травня лише у кольорі Space Black. Але тепер, через 6 місяців, він буде доступний у кольоровій версії Nebula White. Тим не менш, розумна колонка все ще обмежена Китаєм, оскільки вона працює від власного голосового помічника Huawei Xiaoyi.

Розумний динамік Huawei AI Speaker 2 Nebula White скоро вийде в реліз

Динамік міг дебютувати на світових ринках за допомогою Google Assistant або Amazon Alexa, як нещодавно запущений Xiaomi XiaoAI Speaker Art, відомий як Mi Smart Speaker в Індії. Але через заборону США компанія не мала шансів співпрацювати із зазначеними американськими компаніями.

Сказавши це, HUAWEI AI Speaker 2 поставляється у двох варіантах - з акумулятором та без нього. Він оснащений 2,25-дюймовим головним динаміком потужністю 10 Вт з двома басовими модулями, що працюють на основі технології HUAWEI Sound. Що стосується підключення, він включає 2,4 ГГц WiFi, Bluetooth 4,2 і NFC.

Як і більшість розумних колонок, вони також мають чотири ємнісні кнопки для збільшення / зменшення гучності, вимкнення звуку та багатофункціональності. І останнє, але не менш важливе: версія акумулятора (3900 мАг) коштує 59 доларів США, тоді як версія без батареї коштує лише 44 долари США.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version