Home Новини сучасних технологій Motorola представила ультрабюджетний смартфон за 2800 грн

Motorola представила ультрабюджетний смартфон за 2800 грн

0

Сьогодні Motorola представила ультрабюджетний смартфон за 2800 грн. Смартфон отримав назву Moto E7 Power. Особливістю смартфона також є великий екран та об’ємний акумулятор.

Як ми повідомляли вище, смартфон отримав великий 6,5-дюймовий РК екран з розширенням 720 x 1600 пікселів. Фронтальна камера розмістилася в центрі зверху та отримала роздільну здатність 5Мп.

Motorola представила ультрабюджетний смартфон за 2800 грн

Працює Moto E7 Power від процесора MediaTek Helio G25 в парі з 2/4 Гб оперативної пам’яті та 32/64 Гб внутрішньої пам’яті. Внутрішню пам’ять можна розширити за допомогою карти памяті до 1 ТБ. Працює смартфон на базі операційної системи Android 10. Живиться він від акумулятора на 5000 мА • год та підтримується зарядка потужністю 10 Вт.

На зворотній стороні смартфона можна побачити подвійну систему камер з роздільною здатністю 13 і 2 МП, сканер відбитків пальців з логотипом компанії.

Також смартфон підтримує всі необхідні стандарти, а саме дві SIM-карти, 4G, Wi-Fi, Bluetooth 5.0 та багато іншого. Продажі смартфона повинні розпочатися вже цього місяця, а саме з 26 лютого.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version