Home Новини сучасних технологій Motorola випустила свій перший телевізор на Android 10

Motorola випустила свій перший телевізор на Android 10

0

Motorola випустила свій перший телевізор на Android 10 – Revou .  Цей розумний екран оснащений Android 10 для всіх звичайних функцій, хоча і трохи сучаснішими. Він працює на чотирьохядерному чіпсеті MediaTek MT9602 з тактовою частотою 1,5 ГГц, графікою G52 на 850 МГц, 2 ГБ оперативної пам’яті та 32 ГБ внутрішньої пам’яті.

Motorola випустила свій перший телевізор на Android 10

Окрім цього, OEM може похвалитися тим, що він оснащений ” Razor Thin Panel” для свого ” Endless Edge (LED) Display “. Він також підтримує ” розумне затемнення “, а також Dolby Vision і Dolby Atmos.

Motorola Revou також має « Spacematic » для визначення його форм-фактора, який також інтегрує « AmphiSoundX Pro » саундбар. Він розрахований на 24 Вт (Вт) у своєму 43-дюймовому SKU - або 50 Вт у своєму 55-дюймовому варіанті. Наразі їх вартість за веб- сайтом Flipkart становить ~ 419 доларів та ~ 568 доларів США відповідно.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version