Home Новини сучасних технологій Motorola збирається представити новий флагманський смартфон

Motorola збирається представити новий флагманський смартфон

0
Motorola збирається представити новий флагманський смартфон

Сьогодні надійшла інформація, що компанія Motorola збирається представити новий флагманський смартфон під назвою Motorola Nio, який буде анонсовано до кінця цього року.

Смартфон Motorola Nio має модельний номер XT2125 та оснащений однокристальною системою Qualcomm Snapdragon 865, як і Motorola Edge +. У базовій версії смартфона отримано 8 ГБ оперативної та 128 ГБ флеш-пам’яті. Також пропонується версія оперативної пам’яті на 12 ГБ та флеш-пам’яті на 256 ГБ.

Дисплей буде мати роздільну здатність FHD +, при цьому його частота складає не менше 90 Гц. Також очікується, що Motorola Nio буде оснащений потрійною камерою. У той час, коли інші компанії роблять ставку на камери Sony і Samsung, Motorola використовує датчики OmniVision. Головний датчик зображення - OmniVision OV64B на 64 МП із широкоугольним об'єктом.

 Додатково встановлений датчик зображення OmniVision OV16A10 роздільною здатністю 16 Мп з надширококутним об'єктивом, а також 2-мегапіксельний OmniVision OV02B1B для визначення глубин. На передній панелі пристрою буде встановлена ​​окрема камера з датчиками зображення OmniVision OV16A1Q роздільною здатністю 16 Мп і 8-мегапіксельним Samsung S54H7.

Також смартфон повинен отримати підтримку двох SIM-карт та Android 11. За даними, Motorola випустиnm цей телефон у першому кварталі 2021 року.

Читайте також: Опубліковано перше живе фото смартфона Motorola “Kiev”.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version