Реклама

На Amazon показали новий смартфон від OPPO

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

У серпні компанія OPPO анонсувала смартфон OPPO A53. Сьогодні ми дізналися, що на Amazon показали новий смартфон від OPPO, який називається A15 . Також було опубліковано його тизер.

Тизер OPPO A15 на сайті роздрібної торгівлі демонструє задній дизайн. Він оснащений сканером відбитків пальців, встановленим ззаду, та модулем камери квадратної форми, в якому розміщено три камери та світлодіодний спалах. Здається, цей телефон OPPO відноситься початкового рівня. В даний час технічні характеристики смартфона OPPO A15 перебувають на стадії розробки. Сподіваємось, більше деталей щодо його специфікацій з’явиться найближчими тижнями.

На Amazon показали новий смартфон від OPPO

У відповідних новинах телефон OPPO з номером моделі CPH2185 був сертифікований органом Федеральної комісії зв’язку (FCC). У списку була задня схема телефону. Він показав телефон із корпусом камери квадратної форми, який, здавалося б, має світлодіодний спалах та потрійні камери. Сканер відбитків пальців також був виявлений на тильній стороні пристрою.

Поява OPPO CPH2185 на FC розкрила кілька деталей щодо його специфікацій. Він оснащений батареєю на 4230 мАг, зарядним пристроєм потужністю 10 Вт та отримав завантажений ColorOS 7.2. Також було встановлено, що смартфон оснащений 3,5-мм аудіороз'ємом та портом USB-C.

Таємничий пристрій, схоже, є телефоном серії А. У недалекому минулому смартфон також отримав сертифікати від Wi-Fi Alliance та Євразійської економічної комісії (ЄЕС). На даний момент невідомо, чи OPPO CPH2185 є смартфоном OPPO A15.

Рекомендуємо: Компанія OPPO Готується До Запуску Смартфона Reno4 F.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Компанія Apple запатентувала нову систему біозахисту

Сьогодні надійшла інформація, що компанія Apple запатентувала нову систему біозахисту для навушників. Раніше сьогодні (1 грудня 2020 р.) Патентне відомство...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -