Реклама

Cмартфон Google Pixel 5 отримав розмовний динамік під дисплеєм

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

На всіх рекламних зображеннях Google Pixel 5 нам демонстрували смартфон з однаково вузькими рамками по всьому периметру екрану. В реальності смартфон виглядає точно так само, як на рекламних зображеннях. Крім цього, варто відмітити, що смартфон Google Pixel 5 отримав розмовний динамік під дисплеєм.

Джерела підтверджують, що виробник використовував в даній моделі розмовний динамік, який розташований під поверхнею дисплея. Google Pixel 5 – далеко не перший смартфон з динаміком під дисплеєм, який вібрує при розмові, передаючи голос співрозмовника. Однак досить несподівано побачити таке рішення в смартфоні, який складно назвати флагманським.


Нагадаємо, минулорічні смартфони Google Pixel 4 отримали функцію Motion Sense на базі технології Project Soli, яка дозволяла управляти пристроєм за допомогою жестів над пристроєм. Цю технологію прибрали з Google Pixel 5, але при цьому виробник пообіцяв продовжити її розробку. Крім того, Google підтвердила, що в смартфоні Google Pixel 5 немає чіпа Pixel Neural Core, а також підтримки технології Active Edge.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів

1 COMMENT

  1. Пол года назад подарил маме смартфон Google все работало отлично, мама была очень довольна. Потом с ним начались проблемы, тот новый динамик начал очень сильно шипеть . В общем отнес его в сервисный центр и его настроили.

Реклама

Випадкові Записи

Представлена ергономічна підставка для моніторів від Xiaomi

На платформі Xiaomi Youpin представлена ергономічна підставка для моніторів від Xiaomi. Ціна на підставку визначена у розмірі близько 54...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -