Реклама

Українцям розповіли, як швидко погасити борг за кредитною карткою

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Ви ніколи не замислювались, чи є заборгованість за вашою кредитною карткою причиною того, що у вас погане фінансове становище? Ви не можете насолоджуватися будь-якою цікавою діяльністю, оскільки велика частина ваших грошей йде на виплату боргу. 

Наслідків незграбного управління боргом занадто багато, щоб перерахувати їх тут. Цей посібник допоможе вам дізнатися, як швидко погасити борг за кредитною карткою, і почати переслідувати свої фінансові цілі.

Проблеми з боргами - це останнє, з чим кожен хоче зіткнутися. Але все може вийти з-під контролю, коли всі «маленькі борги», які ви берете, накопичуються у відсотках.

Що, якби ви знали кілька простих і перевірених способів швидко позбутися боргів? Впровадження їх означало б для вас покращення фінансового стану. Стає можливим звільнити готівку за ваші “бажання”. Сюди входить подорож або придбання чогось, що ви завжди бажали. Все це, вчасно сплачуючи рахунки!

Не будемо більше чекати. Ось 6 потужних порад щодо швидкого погашення боргу за кредитною карткою:

1. Платіть більше, ніж мінімальні платежі за кредитною карткою

Багато людей платять щомісячний мінімум лише за кредитними картками. Справді, це правильна сума, щоб підтримувати хороші умови у компанії з вашими кредитними картками. Але вам потрібен інший підхід, якщо ви прагнете досягти фінансової незалежності за короткий час. 

Більшість ваших платежів спрямовуються на відсоткові витрати, коли ви сплачуєте лише мінімальну суму. Значна сума вашого залишку залишається незмінною. В результаті усунення боргів стає дорожчим.

Ви не хочете чекати більше 10 років, щоб позбутися боргу, хоча це можливо зробити раніше. Все, що вам потрібно зробити, це подвоїти мінімальний платіж або більше.

Хороша річ полягає в тому, що мінімальні платежі за допомогою кредитної картки в більшості випадків доступні. Сплачуючи більшу суму, ви зменшуєте свої процентні витрати, скорочуєте термін запозичень та підвищуєте свою кредитну оцінку .

2. Почніть із заборгованості за кредитною карткою під високі відсотки

Якщо у вас є більше, ніж одна заборгованість за кредитною карткою, віддавайте додаткові гроші пріоритету тим, хто має найвищі відсотки. Ця стратегія виплати боргу, відома як метод лавини боргу, є важливою для швидкого позбавлення боргів. 

По-перше, вам потрібно перерахувати всі борги за вашими кредитними картками у порядку їх процентних ставок. Далі ви вибираєте ту, що має найбільші відсотки, і платите значну суму на неї щомісяця. Це може бути сума вдвічі, а то і втричі більша за мінімальний платіж.

Одночасно ви щомісяця здійснюєте мінімальні виплати за іншими боргами. Їх процентні збори не будуть такими дорогими, як перші борги у вашому списку. Ви переходите до наступного боргу під високі відсотки лише після того, як першого не буде. Пам'ятайте, що ваша увага зосереджена на процентних ставках, а не на залишках.

3. Перегляньте свій бюджет

Бюджетування корисно для відстеження ваших фінансових кроків. Після того, як ви створите бюджет , деякі вдосконалення на цьому шляху можуть змусити його працювати для вас краще. Одна ситуація, яка вимагає від вас перегляду бюджету, це коли ви боретеся з боргами. Знизити деякі витрати може трохи зашкодити. Але ви також не хочете пропустити досягнення фінансової свободи в довгостроковій перспективі.

Ви можете зменшити деякі змінні витрати, щоб звільнити більше готівки для виплат боргу за кредитною карткою. Саме вони час від часу змінюються. Деякі приклади - продовольчі товари, паливо та одяг.

Інші можливості скоротити свої витрати полягають у несуттєвих витратах. Замість того, щоб постійно обідати, ви можете більше готувати вдома, щоб заощадити гроші. Ви також можете поділитися деякими передплатами з друзями та сплатити частку вартості.

4. Уникайте використання своїх кредитних карток

Ви хочете знати, як погасити борг за кредитною карткою з низьким доходом? Один простий спосіб - припинити їх використання. Маючи свої кредитні картки скрізь, куди б ви не пішли, це означає, що у вас виникне бажання придбати непотрібні речі. У цьому випадку ви витрачаєте гроші, якими ви насправді не володієте, і заглиблюєтеся в борг.

Найшвидшим рішенням для зупинки нарощування боргу є витрати готівкою. Ви будете в курсі всього, що можете собі дозволити в будь-який конкретний час. Якщо ви вирішили зберегти одну або дві картки, щоб полегшити перехід, завжди робіть розумний вибір. Наприклад, використовуйте їх лише під час фінансових труднощів.

Найкраще класифікувати свої розважальні заходи за „вільними витратами” у своєму бюджеті. Таким чином, вам не знадобиться більше боргу, щоб убити нудьгу. Зупинивши накопичення кредитної заборгованості, легко сплатити те, що вже винне, і бути задоволеним прогресом.

5. Знайдіть додатковий дохід, щоб збільшити свій прибуток

Ви, мабуть, пропустили багато грошей, не монетизуючи свої навички. У кожного є щось, що вони вміють робити. І ви можете використовувати це для отримання додаткового доходу для атаки боргу за кредитною карткою.

Якщо ви оглянете околиці, ви знайдете кілька можливостей для додаткової роботи.  Ви можете розпочати інтернет-бізнес , пропонуючи такі послуги, як цифровий маркетинг, створення контенту та веб-розробка. Такі навички користуються великим попитом на сайтах фрілансерів та на робочих дошках.

Пошук клієнтів у соціальних мережах - це також хороша стратегія, щоб використовувати свої вміння та заробляти більше грошей.

Можна навчитися якійсь навиці, відпрацювати її і заробити на ній. Використовуйте безкоштовні ресурси в Інтернеті або придбайте електронні курси, щоб розпочати.

6. Продайте свої вживані речі

Початок підробіток - не єдиний спосіб заробити додаткові гроші. Ви можете перетворити небажані речі в готівку для погашення боргу за кредитною карткою. Будь то старий телевізор, книга чи меблі, завжди є хтось, хто хоче придбати уживані речі.

Крім цього, ви можете продавати вживані речі в Facebook, OLX і схожих майданчиках. Продаючи будь-які предмети, переконайтеся, що вони в хорошій формі, щоб уникнути проблем із покупцями.

Вирок

Борг є серйозною невдачею, коли ви намагаєтеся процвітати в житті. Погашення боргу за кредитною карткою має важливе значення, якщо ви хочете досягти своїх фінансових цілей. Це означає мати більше вільного доходу, хороший бал на кредитній картці і навіть шанс достроково вийти на пенсію. Ви стаєте більш продуктивними з кожним днем ​​завдяки спокою у вашому розумі.

Отже, у вас є кілька порад щодо швидкої виплати кредиту. Вперед і позбудьтеся цього доброго вбивці прогресу життя!

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Чи врятує кнопковий телефон від банківських шахраїв

Останнім часом можна спостерігати за тим, як більшість прогресивних людей, які стабільно користувалися смартфонами, планшетами та іншими розумними пристроями,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -