Реклама

На компанії Huawei та Goodix подали позов щодо порушення патенту

Останні Новини

Одна із невеликих британських компаній WaveTouch подала позов до одного з головних європейських судів проти двох китайських компаній. А саме, на компанії Huawei та Goodix подали позов щодо порушення патенту. Якщо детальніше, то компанія WaveTouch стверджує, що вона розробила систему для підвищення точності датчиків відбитків пальців під дисплеями смартфонів. І суть позову полягає в тому, що компанія Goodix використовує таку ж систему для ряду своїх надтонких чіпів.

Щодо позову проти Huawei, то компанія WaveTouch стверджує, що китайських технологічний гігант також використовував вище згадану технологію у ряді своїх смартфонів. Коментарів від Huawei та Goodix поки щодо даного позову не надходило.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Компания lifecell предлагает новый уникальный тариф, который подойдет большинству украинцев

Стаття доступна українською...Под конец месяца, компания lifecell предлагает новый уникальный гибкий тариф,который подстраивается под нужды пользователей. Название тарифа так...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -