Home Новини сучасних технологій На Lifecell обрушився шквал критики

На Lifecell обрушився шквал критики

0

Компанія Lifecell входить в трійку найбільших операторів мобільного зв’язку і також, як і Київстар та Vodafone, отримують негатив в свою сторону. Раніше ми вже висвітлювали деякі скарги користувачів, але зараз, на Lifecell обрушився шквал критики в черговий раз. В більшості випадків, найпопулярніші скарги стосуються якості покриття, швидкості 4G і тому подібного. Більш детально можете ознайомитися з коментарями користувачів Lifecell нижче. Можливо у Вас також були або є схожі проблеми з Lifecell.

Перший користувач скаржиться на те, що додзвонитися в підтримку користувачів неможливо. Це дійсно погано, оскільки від цього враження від компанії залишається не найкраще.

Ще один користувач зачепив схожу тему. На цей раз вона стосувалася підтримки в офіційній спільності Lifecell. Користувач хотів дізнатися якість покриття в його районі, але відповідь так і не отримав.

На Lifecell обрушився шквал критики

Тут користувач скаржиться на швидкість передачі даних, а точніше на її відсутність. Прикра історія із швидкістю 4G.

Чергова скарга на швидкість інтернету. Користувач не може зрозуміти, по якій причині "швидкість інтернету найжахливіша зі всіх операторів". Дійсно, з низькою швидкістю інтернету він (інтернет) стає практично непотрібним.

В даному випадку, один користувач погрожує змінити Lifecell на іншого оператора, так як його не влаштовує вартість дзвінків на міські номери.
Інший користувач скаржиться на якість покриття в його районі проживання.
Останній користувач взагалі залишив оператора Lifecell і перейшов до конкурентів.

Як бачимо, скарг надходить надзвичайно багато і невідомо, чи зможе компанія Lifecell їх всіх вирішити і задовольнити потреби своїх користувачів: швидкісний інтернет, покриття 4G та вартість тарифів.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version