Реклама

На ринку відбулося зростання попиту на портативні комп’ютери з підтримкою 4G та 5G

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Дослідження, проведене компанією Strategy Analytics, говорить про те, що в минулому році на ринку відбулося зростання попиту на портативні комп’ютери з підтримкою 4G та 5G.

Зокрема, протягом 2020 го в глобальному масштабі було реалізовано 10,1 млн ноутбуків з модулем 3G, 4G / LTE і 5G. Це на 70% більше в порівнянні з результатом за попередній рік. Причина – пандемія, що породила потребу в додаткових пристроях з підключенням до Мережі.

На ринку відбулося зростання попиту на портативні комп'ютери з підтримкою 4G та 5G

Практично половина в загальному обсязі продажів припала на Північну Америку. Європа і Азіатсько-Тихоокеанський регіон спільно зайняли приблизно 45% галузі.

За підсумками 2020 року у всьому світі в експлуатації знаходилися близько 26 млн портативних комп'ютерів з можливістю обміну даними через стільникові мережі. Це на чверть (25%) більше в порівнянні з 2019-м.

У минулому році 97% всіх реалізованих ноутбуків зі стільниковим модемом підтримували зв'язок 4G / LTE. Однак в найближчі роки ситуація почне змінюватися, і в 2025-му 69% портативних ПК з функцією підключення до стільникових мереж отримають модем 5G. На той час обсяг світового ринку досягне приблизно 14,3 млн штук.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Все, що треба знати про оновлення та зникаючі повідомлення у WhatsApp

WhatsApp - це месенджер, яким користуються багато людей і не дивлячись на розвиток інших схожих програм, WhatsApp не втрачає...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -