Реклама

Новий флагманський смартфон Redmi виявиться дефіцитним

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні стало відомо, що новий смартфон Redmi виявиться дефіцитним. Так званий «дефіцит чіпів» докотився і до смартфонів. Qualcomm вже попередила про складнощі з поставками однокристальних систем в першому півріччі, а зараз на ту ж тему висловився і глава Redmi. Нічого радісного в його словах немає.

Президент Xiaomi Group China і глава Redmi Лю Вейбінг (Lu Weibing) поскаржився на своїй сторінці в Weibo на те, на що зараз скаржиться чи не кожен топ-менеджер в індустрії – на брак чіпів: саме з цим були пов’язані перебої з поставками деяких моделей Redmi K30 на домашньому ринку. І, за його словами, пропозиція смартфонів буде обмеженою протягом всього 2021 року. А далі вже перспективи Redmi K40 домальовує китайське джерело.

Redmi K40 обіцяє стати найдоступнішим смартфоном на Snapdragon 888, так що високий попит йому гарантований сам собою. Другий - момент, що підігрівається Redmi ажіотаж: компанія нагнітає інтерес до Redmi K40, ще більше збільшуючи попит. Ну а третій фактор - той самий дефіцит, відповідно до якого компанії навряд чи вдасться до верху забити склади новинкою.

Якщо скласти всі три фактори воєдино, то висновок напрошується сам собою: Redmi K40 (а, швидше за все, вся лінійка моделей) виявиться в дефіциті відразу після того, як надійде в продаж. Пощастить тим, хто зможе оформити попереднє замовлення. А ось що буде з роздрібними продажами новинки - залишається тільки гадати.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Huawei оголосила про великий прорив в галузі 5G

Нещодавно компанія Huawei оголосила про великий прорив в галузі 5G і оприлюднила технологію 5G антен - CableFree. Ця технологія...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -