Home Новини сучасних технологій На ринку з’явилась розумна миша iFLYTEK M210 із голосовим введенням

На ринку з’явилась розумна миша iFLYTEK M210 із голосовим введенням

0

Сьогодні, на ринку з’явилась розумна миша iFLYTEK Smart Mouse M210 із голосовим введенням. Продукт представлений у Китаї та його ціна визначена у розмірі 23 дол.

На ринку з’явилась розумна миша M210 із голосовим введенням

Smart Mouse M210 отримала ергономічний дизайн, який чудово підійде як для правшів, так і для лівшів. Отримує розумна миша систему клавіш “3+1” та спеціальну голосову клавішу. Дана клавіша розмістилась поряд із колесом прокрутки та виступає багатофункціональною. Найперше, для того, щоб увімкнути функцію розпізнавання голосу, потрібно натиснути та утримувати клавішу. А також, голосова клавіша отримує можливість перемикання між диктуванням та перекладом.

Окрім цього, розумна миша підтримує 28 мов, 23 діалекти та підтримує введення голосу приблизно в 400 слів за хвилину. Також, виробник стверджує, що точність розпізнавання тут становить близько 98 %.

Для підключення тут використовується Bluetooth Low Energy та дворежимний бездротовий зв’язок. Доступна M210 у чорно-червоному та біло-чорному варіантах.

Рекомендуємо: Відеокарта RTX 3060 Ti з’явиться в продажі після RTX 3070.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version