Home Новини сучасних технологій Остання серія смартфонів Nokia вийде у листопаді

Остання серія смартфонів Nokia вийде у листопаді

0
Остання серія смартфонів Nokia вийде у листопаді

Ймовірно, остання серія смартфонів Nokia вийде у листопаді 2020 року. Тут іде мова про смартфони Nokia 9.3 PureView, Nokia 7.3 5G та Nokia 6.3. Згідно отриманої інформації, HMD Global знаходиться на завершальній стадії розробки всіх трьох пристроїв.

Джерело інформації говорить про те, що HMD розробляє план головної події листопада. Але, так як все ще лише планується, точна дата запуску невідома, так як можливе і перенесення події. Проте, навіть якщо подія затримається, то лише до грудня місяця. Тобто, ми точно побачимо нові смартфони від Nokia цього року.

Деталей щодо вище згаданих пристроїв досить мало. Є лише припущення, що Nokia 9.3 PureView працюватиме на чіпсеті від Qualcomm Snapdragon 865. Смартфон Nokia 7.3 5G отримає чіпсет Snapdragon 690, тоді як Nokia 6.3, ймовірно, працюватиме на Snapdragon 670 або 675.

Джерело: nokiapoweruser

Рекомендуємо: Навушники Xiaomi Mi Air 2 Pro готуються до запуску.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version