Реклама

Найближчим часом клієнти ПриватБанку позбудуться корисної послуги

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

В такий складний час для нашої країни, кожен намагається якось допомогти. Особливо за це взялися різні великі установи та бізнеси. ПриватБанк не виключення і постійно допомагає в боротьбі з окупантами.

Напевно кожен знає, що гроші з Бонус+ можна перерахувати на потреби Збройних сил України. Це стало доступно нещодавно у зв’язку з війною.

Цікаво: Українцям розповіли, що таке Digital картка і як її отримати в ПриватБанку.

Декілька днів тому ПриватБанк попередив, що кожен клієнт має право переслати дані гроші армії або ж витратити їх на потреби лише до 1 травня. Далі банк автоматично усе перекине ЗСУ. Тобто, абсолютно усі кошти з Бонус+ підуть на допомогу нашим військовим.

В додаток до цього, ПриватБанк наголосив, що загалом у українців на рахунку Бонус+ приблизно 600 млн грн. Це велика сума, яка зможе допомогти нашим військовим ще краще боротись за свободу України!

Цікаво: Перераховано способи актуалізації даних у ПриватБанку.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Samsung запатентували смартфон з подвійним складним форм-фактором

Відомо, що Samsung є провідним гравцем на ринку складних смартфонів. Південнокорейський технічний гігант - єдина компанія, яка продає у світі...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -