Реклама

Названо найавтономніший смартфон в 2021 році

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні було названо найавтономніший смартфон в 2021 році. Ним, за версією нового рейтингу DxOMark, виявився Samsung Galaxy M51.

Компанія DxOMark почала тестувати автономність смартфонів і сьогодні опублікувала безліч оглядів. Таким чином, ми можемо дізнатися кращий апарат відповідного рейтингу на даний момент.

Ним став Samsung Galaxy M51. Нагадаємо, цей пристрій оснащено гігантським акумулятором ємністю 7000 мА • год, що і дозволило смартфону стати лідером. Якщо точніше, він набрав 88 балів, а результати ряду інших моделей ви можете побачити на скріншоті.

Названо найавтономніший смартфон в 2021 році

Біля джерела вийшло вичавити з смартфона трохи більше трьох діб використання. Якщо ж говорити про конкретні сценарії, то це майже 50 годин дзвінків в повсякденному режимі або 57 годин в ідеальних умовах. Також мова йде про 30 годинах перегляду відео і 16 годинах в іграх.

Що цікаво, найближчим конкурентом для смартфона Samsung став удвічі більш доступний Wiko Power U30, ємність акумулятора якому 6000 мА • год, але у нього дисплей HD + і набагато простіша платформа.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Купуєте онлайн? Ваші гроші можуть вкрасти, а ви й не помітите

Зараз в Україні процвітають покупки в інтернеті. Останні роки для інтернет-магазинів видалися просто неймовірними, навіть враховуючи світову ситуацію із...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -