Home Новини сучасних технологій Найкращі великі смартфони 2021 року з дисплеями від 6 дюймів

Найкращі великі смартфони 2021 року з дисплеями від 6 дюймів

0

Найкращі великі телефони можуть робити все, що завгодно, за винятком того, що вони можуть не поміститися у вашій кишені. Вони ідеально підходять для перегляду фільмів, мобільного геймінгу і навіть для компактної переписки із своїми друзями або родичами. Враховуючи, що мова йде про пристрої із дисплеями більше 6 дюймів, варто не забувати, що вони отримують відповідні акумулятори (не у всіх випадках), які дають більше автономної роботи. Якщо ви дійсно зацікавлені в покупці таких “монстрів”, то ми підготували найкращі великі смартфони 2021 року з дисплеями від 6 дюймів.

1. iPhone 12 Pro Max

Так, на першому місці як завжди Apple із своїми ґаджетами. Як би не було, але iPhone 12 Pro Max гідно розміщується на першій сходинці. Хоча в нього немає найбільшого дисплея, але його 6,7-дюймовий OLED-дисплей яскравий, барвистий і неймовірно захоплюючий. 

Крім того, Apple додає багато користі в цей пристрій, включаючи надзвичайно швидкий процесор A14 Bionic, мережу 5G та найкращі камери. Він також отримав майже 11 годин автономності при активному використанні.

2. Samsung Galaxy S21 Ultra

На другому місці розмістився вічний конкурент компанії Apple - Samsung. В даному випадку це останній флагманський смартфон Galaxy S21 Ultra, який отримав надзвичайно багато преміальних функцій та дійсно великий екран. Його 6,8 - дюймовий AMOLED екран пропонує частоту оновлення 120 Гц, що надає надзвичайно приємний досвід користування.

Також варто відмітити, що це перший флагман Galaxy S, який підтримує приголомшливий S Pen від Samsung. Стилус для підвищення продуктивності продається окремо, і це один з перших телефонів, який пропонує новий процесор Snapdragon 888 від Qualcomm. На додаток до значного підвищення продуктивності, ви також отримуєте тривалий акумулятор, хоча час автономної роботи покращується, якщо підтримувати швидкість динамічного відображення на рівні 60 Гц. 

3. Samsung Galaxy Note 20 Ultra


Одним з найкращих великих телефонів, який ви можете придбати, є Galaxy Note 20 Ultra. І починається з величезного 6,9-дюймового екрану з динамічною частотою оновлення 120 Гц, що пропонує надзвичайно плавну прокрутку та ігровий процес, коли ви цього захочете.  S Pen також отримує багато оновлень - від більш швидкого часу відгуку на 9 мс та нових жестів в повітрі до можливості синхронізувати свої каракулі з голосовими записами. 

Samsung також вийшов на камери з Galaxy Note 20 Ultra. Ви отримуєте 108-мегапіксельну основну камеру для зйомки тонн деталей, а також лазерний датчик автофокусування, який практично усуває розмиття. 

4. Samsung Galaxy S20 FE

У 2020 році Samsung випустив безліч преміум-телефонів Galaxy S20 та Note 20, але Galaxy S20 FE (що означає Fan Edition) може бути найпривабливішим із групи.

Незважаючи на те, що він відносно дешевий в порівнянні з своїми старшими братами, ви все одно отримуєте флагманський процесор Snapdragon 865, а також 6 ГБ оперативної пам'яті та систему камер з трьома об'єктивами, яка включає 3-кратний телеоб'єктив з оптичним збільшенням. Покупці Galaxy S20 FE також отримують велику батарею 4500 мАг, а телефон поставляється в широкому асортименті кольорів - від червоного до білого та лавандового.

5. iPhone 12

Новий iPhone 12 може бути не таким великим, як iPhone 12 Pro Max, але з 6,1-дюймовим дисплеєм, який тепер використовує технологію OLED, він має розмір, подібний до вихідного iPhone 11. Різниця з панеллю нового пристрою полягає в набагато вищій роздільній здатності та насиченіших кольорах, які значно перевершують якість візуальних зображень на iPhone 11.

Але відмінності виходять за рамки дисплея. IPhone 12 підтримує 5G у всіх його формах, незалежно від того, до якої мережі ви його приймаєте; він оснащений MagSafe для безпроблемної бездротової зарядки та цілого ряду аксесуарів; він має дві високопродуктивні камери з можливістю записувати відео Dolby Vision HDR; і, звичайно, це виграє від найкращого в своєму класі процесора A14 Bionic від Apple. Все це завершується телефоном, який є, мабуть, найбільш досконалим за ціною у всьому репертуарі Apple. Ми просто хотіли б, щоб у комплект поставки входило більше 64 ГБ базового сховища, а також зарядний пристрій.

6. Samsung Galaxy S21

Найбільш привабливим у Samsung Galaxy S21 є не його розмір екрану (6,2 дюйма це досить багато), а те, що цінник на цей телефон набагато менший в порівнянні з лінійкої Galaxy S20 минулого року.

Так як ціну знизили, компанія пішла на деякі компроміси - нижча роздільна здатність, відсутність розширюваного сховища та дешевші матеріали. Але це досить незначні компроміси, враховуючи, що ви все ще насолоджуєтесь екраном з динамічною частотою оновлення, надшвидким чіпсетом Snapdragon 888 і дуже хорошими камерами.

7. Samsung Galaxy Note 20

6,7-дюймовий Samsung Galaxy Note 20 може не мати дивовижної 108-мегапіксельної камери від дорожчої моделі Note 20 Ultra, а також не має 120 Гц дисплея чи конструкції зі скла та металу. Але він всерівно має процесор Snapdragon 865 Plus, S Pen та всі вдосконалення, які Samsung внесла у свої Galaxy Note.

8. Samsung Galaxy Z Fold 2

7,6-дюймовий дисплей - саме такий розмір смартфона Samsung Galaxy Z Fold 2 в розгорнутому стані. Така масивна панель ідеально підходить для запуску декількох додатків одночасно, що Z Fold 2 дозволяє вам використовувати з функцією App Pair.

Z Fold 2 складається до 6,2-дюймового дисплея, який може підтримувати ті самі програми та дії, що й основна панель. Ще краще, завдяки розумному програмному забезпеченню Samsung Continuity, будь-яка програма, яку ви використовуєте на будь-якому з дисплеїв, перейде на іншу, коли ви відкриваєте або закриваєте пристрій.

Такі продумані функції роблять Galaxy Z Fold 2 не тільки найкращим складним телефоном на ринку, але і найбільш універсальним великим телефоном.

9. OnePlus Nord N10 5G

Вам не потрібно платити великі гроші, щоб отримати телефон із прекрасним дисплеєм. 6,49-дюймовий РК-екран на OnePlus Nord N10 5G пропонує частоту оновлення 90 Гц. 

Ви не отримаєте найсучасніший процесор, але система на чіпі Snapdragon 690 здатна забезпечити достатню продуктивність для більшості користувачів. І дизайн телефону, хоча і не найсучасніший, дасть вам багато місця на екрані для роботи. Крім того, ви отримаєте заряд на цілий день від OnePlus Nord N10 завдяки акумулятору на 4300 мАг.

10. Moto G Power (2021)

Смартфон оснащений 6,6-дюймовим РК-дисплеєм. Для великих екранів потрібні великі батареї, щоб живити, але це не хвилює Moto G Power (2021). Як і минулорічна версія довговічного телефону Motorola, цей пристрій має акумулятор на 5000 мАг. І він використовує кожну частинку з усієї цієї потужності, витримуючи більше 14 годин на тесті акумулятора.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version