Home Новини сучасних технологій В реліз вийшла чорна Sony Playstation 5 виконана із шкіри крокодила

В реліз вийшла чорна Sony Playstation 5 виконана із шкіри крокодила

0

Останнім часом, надзвичайно багато шанувальників Playstation вмовляли компанію Sony випустити чорну версію ігрової приставки Playstation 5. Як завжди, компанія Sony проігнорувала своїх клієнтів і потенційних клієнтів. Ситуацію вирішила виправити компанія Caviar. Як сьогодні стало відомо, в реліз вийшла чорна Sony Playstation 5 виконана із шкіри крокодила. Інша версія вийшла у карбоновому варіанті.

Як відомо, компанія Caviar випускає унікальні дизайни для звичних нам пристроїв, чи то золотий iPhone 12 за надзвичайно велику суму, чи то приставки Playstation в не менш багатому оздобленні і за не меншу суму.

В реліз вийшли чорна Sony Playstation 5 виконана із шкіри крокодила

В Caviar повідомляють, що їхні дві версії чорної Playstation 5 підійдуть саме тим геймерам, яких розчарував дизайн оригінальної приставки або ж вони хочуть ексклюзивну приставку. Зараз для замовлення доступна чорна Playstation 5, яка покрита карбоном і ще одна чорна, яка виконана із шкіри.

Як завжди, це лімітований випуск і приставки будуть доступні в обмеженій кількості. Для прикладу, карбонова версія випуститься в розмірі 99 одинииць і по ціні 5830 доларів за штуку. За ці гроші отримуємо власне приставку в карбоновому виконанні та золотий логотип Caviar (24-кратне золото).

Версія із чорної шкіри коштуватиме 8140 доларів і буде виконана вона із крокодилової шкіри. Тираж також обмежений — 99 одинииць.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version