Home Новини сучасних технологій Опубліковано якісний концепт розкладного смартфона Apple iPhone Fold

Опубліковано якісний концепт розкладного смартфона Apple iPhone Fold

0

Останні декілька місяців все більше з’являється чуток, що Apple розробляє розкладний смартфон. Навколо цього таємничого iPhone дійсно багато інтриги, оскільки він буде чимось надзвичайно новим для компанії, а особливо в сфері смартфонів. Запитаєтеся чому так? Відповідь проста, якщо такий смартфон колись вийде, то він відійде від стандартного дизайну iPhone і отримає багато чого цікавого. Сьогодні ж, на ютуб каналі ConceptsiPhone було опубліковано якісний концепт розкладного смартфона Apple iPhone Fold.

Даний концепт був зроблений на основі всіх попередніх витоків інформації і цей концепт досить легко сплутати із офіційною презентацією Apple. Як видно на відео, смартфон повинен отримати подвійний дисплей (як в Galaxy Z Fold 2), дизайн схожий до iPhone 12 та чіп Apple A15 Bionic. Чіп буде актуальним тільки в тому випадку, якщо смартфон представлять цього року. В іншому випадку, можна очікувати на новіші версії A16 Bionic або A17 Bionic. Також цьому смартфону приписують підтримку Apple Pencil.

Всі аналітики та експерти в один голос повідомляють, що смартфон представлять або цього року, поряд з iPhone 12S, або на наступний рік. Наша думка, в даному випадку, частково сходиться з їхньою. Ми очікуємо, що смартфон представлять в 2022 або 2023 році, оскільки живих зображень або конкретних деталей про смартфон ще не публікувалося. В той же час, компанія Apple взагалі ніяк не відреагувала на всі чутки про розробку такого пристрою (як і завжди).

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version