Home Новини сучасних технологій Найпопулярніші смартфони за 2021 рік

Найпопулярніші смартфони за 2021 рік

0

Після завершення 2021 року компанія Counterpoint Research вирішила скласти список найбільш популярних смартфонів серед усього населення. Нижче кожен зможе ознайомитись із ним.

Серед 10 місць, 7 займають різні моделі від Apple. Справді, iPhone користується найбільшим попитом в порівнянні із іншими марками. Так, на перших 5 місцях можна побачити саме їх. Призове дісталось iPhone 12, ним користується 2,9% усіх людей. Далі стоїть iPhone 12 Pro Mac, його придбала лиш трошки менша кількість людей – 2,2%. Бронзове місце у iPhone 13. Не зважаючи на те, що це нова модель, але користується нею вже 2,1%, така ж сама кількість обрали iPhone 12 Pro.

Цікаво: Названо причину, чому компанія Apple відмовилася випускати iPhone 12s.

Наступним йде iPhone 11 з кількістю в 2% серед населення. На цьому список Apple телефонів переривається на Samsung Galaxy A12 (2%), та Xiaomi Redmi 9A (1,9%). Після даних двох моделей продовжують виднітись iPhone SE 2020 року випуску із кількістю 1,6% та iPhone 13 Pro Max - 1,3%. Ну і останнє місце посідає китайський бренд техніки із Redmi 9 (1,1%).

Також нещодавно було названо Android-смартфон, який в рази перевершує Apple iPhone 12.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version