Home Новини сучасних технологій Названо Android-смартфон, який в рази перевершує Apple iPhone 12

Названо Android-смартфон, який в рази перевершує Apple iPhone 12

0

Порівняння смартфонів на Android із смартфонами Apple завжди багато очікувана подія, оскільки смартфонів під управлінням Android, які здатні обійти iPhone не так вже й багато. Сьогодні якраз про один з таких і поговоримо, та буде названо Android-смартфон, який в рази перевершує Apple iPhone 12. Мова зараз піде про останню технологічну новинку від компанії Xiaomi – Mi Mix 4.

Цей смартфон справді вийшов технологічним, оскільки він отримав все найкраще, що зараз доступно на ринку смартфонів, а найбільшою його особливістю є відносно досконала технологія підекранної камери, яка однозначно вийшла кращою, ніж в останнього смартфона Samsung та ZTE. Так ось, повертаємося до порівняння смартфона Xiaomi Mi Mix 4 та iPhone 12, відповідно буде названо основні переваги одного над іншим.

  1. Характеристики

Mi Mix 4 отримав новий процесор Qualcomm Snapdragon 888 Plus, який справді перевершує попередників за своєю потужністю. Крім цього, завдяки вдалій оптимізації, навіть з таким потужним процесором і стандартним акумулятором на 4500 мАг, можна отримати непогану автономність роботи. Також варто відмітити потужну зарядку 120 Вт, можливість збільшити оперативну пам'ять на 3 Гб.

  1. Дизайн

Справді, смартфон Xiaomi Mi Mix 4 вийшов гарним, не дивлячись на те, що якихось серйозних змін він не отримав. Причина гарного дизайну полягає саме у відсутності вирізу для фронтальної камери, оскільки зараз вона підекранна і суцільний дисплей виглядає ефектно.

Названо Android-смартфон, який в рази перевершує Apple iPhone 12
  1. Приємні відчуття

Хоча смартфон і не виконаний із якихось супер преміальних матеріалів, але те, що він виконаний із кераміки однозначно краще, ніж з скла, та й відчуття від користування смартфоном із кераміки та скла зовсім різні.

  1. Бюджетність

В даному випадку варто зауважити, що смартфон бюджетний тільки в порівнянні з iPhone 12, оскільки його ціна складає близько 780 доларів, в той час як iPhone 12 коштує більше 1000 доларів. Різниця очевидна, а можливості в Xiaomi Mi Mix 4 набагато ширші, та й iPhone 12 не пропонує нічого такого преміального, чого пропонує Mi Mix 4.

Також нещодавно стало відомо, що Xiaomi серйозно оновили 28 старих смартфонів.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version