Home Новини сучасних технологій Xiaomi анонсували вихід смартфона Mi Mix 4

Xiaomi анонсували вихід смартфона Mi Mix 4

0

Сьогодні Xiaomi анонсували вихід смартфона Mi Mix 4. В Китаї відбулася вечеря, на якому фанати компанії Xiaomi і її керівництво обмінялися думками та ідеями. Найголовніше питання, сформульований главою фірми Леєм Цзун (Lei Jun) напередодні заходу, – доля флагманської лінійки Xiaomi Mi MIX. І тут думки обох сторін зійшлися.

Фанати давно чекали продовження Mi MIX 3 і лінійки в цілому, і ось, нарешті, дочекалися: Лей Цзунь офіційно анонсував випуск Mi MIX 4 в поточному році. Це буде недешева і далеко непроста модель, яка «затьмарить своїх попередників». Вона збере в собі всі самі передові технології.

Джерело припускає, що в пристрої буде підекранна фронтальна камера, гнучкий або загнутий на всі чотири сторони дисплей, зарядка по повітрю (від бездротової вона відрізняється відсутністю необхідності розташовувати смартфон прямо на зарядному пристрої) і т.д. Поки вимальовується концептуальний статус смартфона, але не можна виключати його масове виробництво і роздрібні продажі.

Також Лей Цзунь заявив про повернення Xiaomi на ринок планшетів, причому мова йде про новинки - у множині. Так як в даному випадку найбільш передових технологій не буде, нові моделі планшетів Xiaomi можуть дебютувати вже досить скоро - у поточному або наступному кварталі.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version