Home Новини сучасних технологій Найдешевші смартфони до 2000 грн, які можна придбати в Україні

Найдешевші смартфони до 2000 грн, які можна придбати в Україні

0

На ринку представлено безліч смартфонів, які можуть задовільнити різні потреби. До таких смартфонів можна віднести камерофони із топовими камерами, на які можна робити надзвичайно якісні фотографії. Можливо вам необхідно геймерський смартфон, який укомплектований потужним процесором, з великим запасом оперативної пам’яті та об’ємним акумулятором. Можливо вам необхідний звичайний бюджетний смартфон для роботи, або ж просто запасний смартфон. Зараз же ми підготували матеріал, де названо найдешевші смартфони до 2000 грн, які можна придбати в Україні.

1. Oukitel C10

Oukitel C10 яскравий представник бюджетних смартфонів і забезпечить задоволення від всіх основних потреб звичайного телефона.

Смартфон постачається зі співвідношенням сторін 18: 9 у бюджетній ціновій категорії. Дисплей становить 5,5 дюйма, тип екрану - IPS та роздільна здатність 480 х 960 пікселів із 195 PPI (пікселів на дюйм).

Телефон живиться від процесора MediaTek MT6580. Підтримує 1 ГБ оперативної та 8 ГБ внутрішньої пам’яті. Внутрішню пам’ять можна розширити за допомогою карт microSD, microSDHC та microSDXC.

Смартфон працює на операційній системі Android 7.0 Nougat і працює на Li-Ion акумуляторі на 2000 мАг. В Україні цей смартфон продається лише за 1348 грн.

2. ZTE Blade L8

Найдешевші смартфони до 2000 грн, які можна придбати в Україні

Смартфон ZTE Blade L8 оснащений дисплеєм розміром 5 дюймів TFT, роздільною здатністю 480 х 960 пікселів, 24 біт. Смартфон живиться від процесора Spreadtrum SC9832E. ZTE Blade L8 постачається з 1 ГБ оперативної пам'яті та 16 ГБ внутрішньої пам’яті відповідно.

Що стосується якості камери, телефон має 8 Мп (мегапікселів) основної камери і 5 Мп (мегапікселів) фронтальної камери для селфі. Смартфон має непоганий час автономної роботи з акумулятором на 2000 мАг.

Смартфон працює на Android 9.0 Pie Go Edition. Також підтримує дві SIM-карти, Nano-SIM та Nano-SIM / microSD для другого слота для картки.

Смартфон має датчики, що включають датчик наближення, акселерометр, відбиток пальця, зовнішнє освітлення та компас. Поряд із 2.0, USB Type-C для швидкої зарядки. В Україні смартфон можна придбати за 1368 грн.

3. Alcatel 1 (2019)

Alcatel 1 (2019) - це смартфон, випущений Alcatel у лютому 2019 року. Якщо ви один з них, хто не шукає високотехнологічний смартфон, то це правильний вибір для вас.

Це цілком бюджетний смартфон, який ідеально виконає роль робочого або запасного смартфона. Alcatel 1 (2019) надає всім вам цікаві функції та опції, необхідні для роботи з телефоном у повсякденному насиченому житті.

Телефон не схожий на новітні сучасні смартфони з безрамковим виглядом, але він також отримав непоганий на вигляд за свою ціну. Смартфон оснащений 1 ГБ оперативної пам'яті та 8 ГБ внутрішньої пам’яті. Зберігання пристрою можна продовжити за допомогою карти пам'яті. Смартфон підтримує карти microSD, microSDHC та microSDXC.

Телефон працює на операційній системі Android 8.0 Oreo Go Edition, що допомагає пристрою забезпечити кращу продуктивність. Пристрій також отримав батарею на 2000 мАг. В Україні від продається за 1495 грн.

4. Philips S260

Philips S260 — черговий бюджетник, який також ідеально підійде на роль запасного смартфона. Він досить схожий на попередні смартфони і пропонує схожі функції. Він отримав 5,45-дюймовий IPS дисплей з роздільною здатністю 960x480 пікселів.

Смартфон оснащений 1Гб оперативної пам’яті та 8Гб внутрішньої пам’яті. Працює Philips S260 від операційної системи Android 8.0 та живиться від акумулятора на 2000 мАг. Перевагою цього смартфона є те, що в нього можна замінити батарею. Основна камера на 5Мп, а фронтальна на 2Мп. Придбати цей смартфон можна за 1499 грн.

5. Ulefone S1 Pro

Ulefone випустили Ulefone S1 Pro в листопаді 2018 року. Смартфон оснащений Android 8.1 Go Edition, який допомагає зменшити споживання батареї та забезпечує кращу продуктивність.

Go Edition налаштовано для початкового рівня, що містить найкращі можливості Android для досягнення потужного досвіду. Операційна система займає менше пам'яті в смартфоні, а також споживає менше місця.

Ulefone S1 Pro оснащений функцією розблокування обличчя, яка є простою та забезпечує більшу безпеку. За допомогою цієї функції ви можете просто попрощатися з надокучливими та складними шаблонами та паролями. Блокування обличчя є простим, швидким і невимушеним, зі швидкістю розблокування 0,2 секунди та 128 виявленням орієнтирів.

Беручи до уваги дисплей, потужний дисплей 18: 9, смартфон встигає влаштувати візуальне свято. Поряд з візуальним аспектом, він також пропонує зручне зчеплення. Придбати смартфон можна за 1999 грн.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version