Home Новини сучасних технологій В Xiaomi визнали проблему в новому ігровому смартфоні

В Xiaomi визнали проблему в новому ігровому смартфоні

0

Ми неодноразово повідомляли, що компанія Xiaomi випускає неймовірно велику кількість смартфонів під різні потреби і для різного бюджету. Якщо говорити про флагманські смартфони, то вам варто дивитися на смартфони MI, якщо вас цікавлять бюджетні або середньобюджетні смартфони, то вам варто вибирати смартфон Redmi; якщо хочеться незвичного дизайну, то широкий асортимент представлено в Poco; якщо ж вам до вподоби ігрові смартфони, то з великою ймовірністю, вам підійде смартфон від Black Shark. Так ось, в кожного із цих суббрендів можна ще зустріти смартфони, які не своєрідні для них і які можна назвати більше експериментальними і про один такий зараз і поговоримо, оскільки в Xiaomi визнали проблему в новому ігровому смартфоні POCO F3 GT.

Даний смартфон вийшов в реліз не так давно і тільки почав надходити до перших покупців і вже з'явилися перші гнівні відгуки стосовно його ігрових можливостей. В даному випадку, користувачі стикнулися з проблемою у вигляді перегрівання смартфона при збільшенні навантаження на нього. Більшість користувачів відмічають, що при звичайному користуванні смартфоном, перегрів не відчутний, але як тільки вони починають запускати ігри, перегрів вже добре відчувається.

Виявляється, процесор від Mediatek (Dimensity 1200) просто не витримує такі навантаження і через це вся робота смартфона вповільнюється, що неприйнятно для ігрового смартфона.

На щастя, в Xiaomi визнали таку проблему і повідомили, що причина такого перегріву захована в прошивці MIUI 12.5.4.0.RKJINXM, яку в найближчий час обіцяють виправити. На даний момент, конкретної дати не розголошується, але будемо надіятися, що користувачам не прийдеться довго страждати.

Також нагадуємо, що смартфон POCO F3 GT є ребрендингом Xiaomi Redmi K40 Gaming Enhanced Edition і очікувані ціни на нього такі :

6/128 ГБ - 362 долари;

8/128 ГБ - 390 доларів;

6/256 ГБ - 416 доларів.

Також нещодавно стало відомо, чому бренд POCO так назвали.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version