Home Новини сучасних технологій Наскільки ефективна гідрогелева плівка від подряпин екрану смартфона

Наскільки ефективна гідрогелева плівка від подряпин екрану смартфона

0

Останнім часом досить великою популярністю користуються гідрогелеві плівки, які наклеюються на екран смартфона. Переваг в такої плівки цілком достатньо, але наскільки ефективна гідрогелева плівка від подряпин екрану смартфона. Зараз детальніше розглянемо як переваги, так і недоліки такої плівки.

Щодо переваг гідрогелевої плівки, то найперше варто назвати її довговічне олеофобне покриття. Цю перевагу видно зразу, оскільки на екрані смартфона не залишається ніяких відбитків пальців і тому подібного. Також варто відмітити те, що така плівка не відблискує на сонці, що також непогано і однозначно відноситься до її переваг. Також така плівка позбавлена спотворень зображення на екрані, та ще й має водовідштовхуючий ефект.

Довговічність можна також віднести до переваги, оскільки заміну необхідно виконувати не частіше, ніж 1 раз в рік і це тільки при умові, що ви досить активно користувалися своїм смартфоном і піддавали його механічним пошкодженням. Останньою перевагою можна назвати її захист від невеликих подряпин, тобто з такою плівкою ваш смартфон позбудеться цих всіх дрібних подряпин, які з’являються на смартфонах в перші тижні користування ним.

Особливість такої плівки ще в тому, що всі дрібні подряпини, які на ній з’являються, з часом зникають. Якщо подряпина дещо більша, то можна за допомогою фена нагріти гідрогелеву плівку і подряпина зникне. Відповідно, ставити смартфон екраном вниз можна цілком спокійно, оскільки такі подряпини з часом зникнуть.

Стосовно недоліків, то тут можна назвати тільки один — відсутність захисту від падінь та серйозних пошкоджень. Причиною цього недоліка є те, що товщина такої плівки всього 0,2 мм, враховуючи, що товщина скла понад 0,3 мм. Для серйознішого захситу варто дивитися в сторону захисного скла, або бронескла.

Якщо вас цікавить такий варіант захисту смартфона, то гідрогелева плівка вам підійде ідеально.

Також нещодавно було названо 4 причини, чому зникає мобільний інтернет на Android-смартфоні.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version