Home Новини сучасних технологій Бізнес новини Названо 10 лайфхаків, які дозволять безпечно користуватися кредиткою від ПриватБанк

Названо 10 лайфхаків, які дозволять безпечно користуватися кредиткою від ПриватБанк

0

Більша частина українців користується послугами найбільшого банку України — ПриватБанк. Одні клієнти використовують банк для отримання заробітної плати та пенсій, інші через вигідні умови для депозиту, наступні через комфорт у користуванні банківськими послугами (Приват24 аргумент в даному випадку), а ще деякі використовують через кредитну картку Універсальна (або ж інші види кредитів). В даному матеріалі розглянемо ситуацію з тими клієнтами, які користуються кредитом від ПриватБанк і який приносить їм певний дискомфорт від повернення боргу, комісій і тому подібного. Також зараз буде названо 10 лайфхаків, які дозволять безпечно користуватися кредиткою від ПриватБанк.

Чому мова піде саме про лайфхаки? Причина полягає саме у безвідповідальному користуванні кредитками та кредитними грошима, оскільки більшість українців використовуючи їх, не думають про те, що витрачені кошти прийдеться повертати. Наслідками такої поведінки стають непогашені кредити, погана кредитна історія, штрафи з сторони банку, колектори і навіть позбавлення майна, яке стає страхівкою у ваших відносинах з банком. Так ось, нижче названі лайфхаки допоможуть вам правильно користуватися кредиткою і не мати заборгованості перед ПриватБанк і можливо, навіть стане причиною для відмови від такого типу карток.

Не знімайте готівку з кредитки “Універсальна”. Причина цілком очевидна і її не приховує навіть ПриватБанк — шалена комісія за зняття кредитних коштів. Бажаєте заощадити, не знімайте готівку, а оплачуйте все карткою.

Не віддавайте кредитку постороннім, не повідомляйте пін-код до неї та не повідомляйте секретний код СVC-CVV. Також встановіть щоденний ліміт на зняття готівки.

Активуйте послугу смс - сповіщення про всі рухи коштів на картці, щоб не пропустити неочікувані витрати або шахрайські дії.

Користуйтесь тільки одною кредиткою. Чим більше кредиток, тим більше витрат і тим більше прийдеться повертати. Чим більше повертаєте, тим частіше користуєтесь кредиткою. Замкнутий кредитний круг.

Не користуйтесь кредиткою іншого банку, щоб погасити кредит в Приватбанку. Причина схожа до попередньої, ви весь час користуєтесь кредитками і не маєте змоги вийти з кредиту.

Максимально користуйтеся власними коштами і поменше кредитними. Кредитні гроші не мають цінності і витрачають швидше і легше.

Не прострочуйте платежі, оскільки це істотно збільшує суму для погашення кредиту. До обов'язкового платежу додадуть ще % за прострочення. Також це негативно вплине на ваш кредитний рейтинг.

Максимально швидко закривайте всі свої кредити за допомогою максимально можливих платежів. Так ви швидше погасите кредит і швидше перейдете на власні кошти.

Перевіряйте всі виписки по рахунку, оскільки існує ймовірність підключення платних послуг по вашому кредиту, які істотно підвищать суму обов'язкових платежів.

Не використовуйте всі гроші, які вам надав ПриватБанк у вигляді кредиту. Таким чином, ви з легкістю зможете погасити весь кредит і максимально швидко.

Також нещодавно ми розповідали, що робити, якщо знайшли на вулиці чужу банківську карту ПриватБанк?

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version