Home Новини сучасних технологій Названо 2 способи пришвидшення Android-смартфону, після першої активації

Названо 2 способи пришвидшення Android-смартфону, після першої активації

0

Кожен із нас має свій персональний смартфон, так як цього потребує сучасний світ. Зйомка відеороликів та фотографій, оплата в магазині, це все про функції, які повинен мати кожний сучасний пристрій.

Проте, деякі не зможуть собі дозволити дорогі смартфони з переліком багатьох новітніх можливостей і тому вони користуються тим, що мають.

В цих недорогих Android-телефонах може не бути деяких функцій, які мають дорожчі пристрої. Тому, нижче ми наведемо способи, як вийти із цієї ситуації та «оживити» навіть дешевий мобільний телефон.

Отже, які ж налаштування потрібно активувати або переналаштувати, щоб ваш смартфон почав функціонувати набагато швидше?
Нижче все розкажемо!

Цікаво: Названо простий спосіб видалення зайвих додатків з Android-смартфонів.

Перший спосіб

Для початку необхідно відкрити налаштування вашого пристрою, де ви маєте знайти розділ «особливі можливості». Потім, віднайдіть пункт «прискорення ігор», активувавши який, натисніть на значок, що за виглядом нагадує своєрідну шестерню (він знаходиться десь збоку). Тут знаходимо прискорення процесора та вмикаємо пріоритет швидкості. Після чого, Ви маєте обрати потрібні ігри, які встановлені на вашому смартфоні, та додати їх, натиснувши на плюсик біля відповідної ігри.

Другий спосіб

В тих налаштуваннях, які ви вже відкрили, потрібно знайти розділ «для розробника». Якщо він відсутній, то Ви маєте знайти підрозділ, який називається «про телефон» та натиснути на нього. Там ви побачите пункт «версія складання» (тоді необхідно тиснути на нього дуже багато разів).

Так ви й активували режим «для розробника». Там ви маєте знайти підпункт «параметри графічного драйвера». Після чого, обираєте необхідні програми та додатки, які повинні функціонувати набагато швидше.

Також нещодавно було названо 5 корисних додатків, які будуть корисними всім власникам Android-смартфонів.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version