Home Новини сучасних технологій Названо 3 безкоштовні способи, щоб позбутися небажаних дзвінків від шахраїв

Названо 3 безкоштовні способи, щоб позбутися небажаних дзвінків від шахраїв

0

З стрімким розвитком технологій, інтернет настільки сильно розвинувся, що зараз до нього мають доступ всі власники розумних пристроїв. З одної сторони, це досить сильно полегшило нам життя, але з іншої, відкрило багато можливостей для шахраїв та рекламних агенств, яким зараз досить легко дізнатися наш номер телефону. Досить часто, шахраї та рекламні агенства вибирають найлегший спосіб для отримання своєї вигоди — методом продзвону абонентів. Що одні, що інші надзвичайно вперті і не розуміють відмов і щоб було легше з ними боротися, було названо 3 безкоштовні способи, щоб позбутися небажаних дзвінків від шахраїв та рекламщиків. Вирішується така проблема за допомогою смартфона та спеціальних додатків.

Call Control

Це універсальний додаток, який майже ідеально бореться як із дзвінками від шахраїв, так із дзвінками від рекламних агенств (спам -дзвінки).

Додаток має свою власну базу небезпечних номерів і у випадку, якщо один з таких номерів телефонує вам, блокує його. Таким чином, ви не зможете отримувати ні дзвінків, ні смс від таких абонентів. Крім цього, ви також можете додавати в чорний список ті номери, які ви вважате за непотрібні.

Також додаток може запропонувати режим “не турбувати”, під час якого на ваш смартфон не будуть надходити ніякі дзвінки та сповіщення в заданий проміжок часу. Як і у всіх додатків, в Call Control також присутні деякі проблеми, а саме прив'язка з профілем та ймовірність пропуску небажаного дзвінка (хоча вона й мала),

Truecaller

Фактично, Truecaller має всі ті ж функції, що Call Control, за вийнятком інтеграції з популярними месенджерами. Він також блокує всі небажані дзвінки та не пропускає спам — смс. Також він вміє сканувати телефонні номери за допомогою камери.

Недоліком можна назвати те, що в додатку не можна налаштувати рингтон для сповіщень.

Hiya

Також непоганий додаток, який захищає від небажаних дзвінків. Він отримав достатньо зручний інтерфейс, в якому можна легко розібратися. Також варто відмітити, що додаток показує всю відому інформацію про невідомі номери.

Найбільшим недоліком Hiya є великий вміст реклами та нестабільна робота.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version