Home Новини сучасних технологій Названо 3 функції месенджера WhatsApp, якими рідко користуються

Названо 3 функції месенджера WhatsApp, якими рідко користуються

0

Всім давно відомо, що месенджер WhatsApp користується неймовірною популярністю в світі, хоча в Україні він поступається месенджеру Viber та Telegram. Зараз же, для тих користувачів, які використовують його як основний, буде названо 3 функції месенджера WhatsApp, якими рідко користуються.

1. Текстова копія чату

Це дійсно необхідна функція месенджера, особливо в тих випадках, якщо ви хочете очистити історії чатів, але бажаєте зберегти чати, які для вас несуть певну цінність. Для цього необхідно зробити експорт необхідних чатів. Щоб виконати експорт, необхідно перейти в Налаштування, потім в Ще та шукати Експорт чатів і вибирайте завантаження без файлів, якщо вас цікавлять тільки текстові повідомлення.

2. Дізнаємося час прочитання

Ще одна корисна функція, про яку знає невелика кількість користувачів. Суть функції заключається в тому, що ви можете дізнатися точний час, коли отримувач прочитав ваше повідомлення. Досить часто бувають випадки, коли ви спілкуєтеся з певним знайомим, який повторно відписує раз в декілька годин. В такому випадку, ви можете дізнатися, коли саме користувач прочитав повідомлення і дізнатися в нього причину таких “активних” відповідей на ваші повідомлення.

Щоб подивитися точний час, коли було прочитане повідомлення, необхідно натиснути на повідомлення (один раз), яке було відправлене, а потім на 3 крапки у правому верхньому куті. Після цього натисніть на Дані. Там то ви й побачите точний час, коли повідомлення було прочитане.

3. Зміна номера

Це ще одна корисна функція, яка може стати в нагоді цілком неочікувано, але користується нею мала кількість людей. Суть функції полягає в збереженні чатів при зміні номера телефону. Для цього необхідно так само натиснути на 3 крапки в правому верхньому куті та перейти в Налаштування. Після цього, переходимо в налаштування облікового запису та вибираємо змінити номер телефону. Після цього, перед вами повинне з'явитися попередження про зміну номера, де необхідно ввести новий номер телефону.

Також рекомендуємо ознайомитися з матеріалом, де названо причини популярності WhatsApp серед українців.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version