Home Новини сучасних технологій Названо причини, чому WhatsApp ще популярний серед українців

Названо причини, чому WhatsApp ще популярний серед українців

0

Якщо подивитися офіційну статистику з Google Play та App Store, то найпопулярнішим месенджером (з найбільшою кількістю завантажень) стане месенджер WhatsApp. Це досить дивно, враховуючи ту кількість скандалів, в яких помічені WhatsApp і Facebook. Зараз же, спробуємо назвати причини, чому WhatsApp ще популярний серед українців і знаходиться в топ-3 популярних месенджерів України.

Перший

Месенджер WhatsApp став першим сервісом, який пропонував відправлення та отримання повідомлень, зображень, аудіо та відео. В той час, це було щось нове та інноваційне, а для його роботи потрібно було сплатити тільки 1 долар за рік і все. З тих пір і почалася популярність WhatsApp.

Простий у користуванні

Напевно найбільшою перевагою месенджера поряд з соціальними мережами стала його простота. Перед вами відкривається звичайний і простенький інтерфейс, в якому розберуться навіть ті люди, які до цього не користувалися інтернетом і різноманітними соціальними сервісами.

Маркетинг

Компанія Facebook вклала неймовірні суми в просування месенджера в маси, використовуючи як свою площадку, так і сторонні. Реклама WhatsApp була майже всюди. Крім цього, важливу роль зіграло і “сарафанне радіо”, користувачі почали рекомендувати його іншим.

Месенджер по замовчуванню

Досить багато виробників смартфонів встановлюють цей месенджер на нові смартфони, тобто при покупці нового ґаджета ви отримуєте сервіси Google та месенджер WhatsApp. Це також збільшило кількість користувачів, оскільки смартфонів продається неймовірна кількість і щодня.

Імунітет перед державними органами

Напевно це основна причина популярності месенджера WhatsApp, оскільки він був помічений в багатьох скандалах навколо передачі персональної інформації користувачів державним органам. Через це його ніде не блокують, на відміну від Telegram, який не передає ніякої інформації (так запевняють в Telegram).

Найбільшим недоліком (крім попередньо описаного) є те, що в ньому не використовуються хмарні сервіси для зберігання зашифрованої інформації, а традиційне зберігання на Google Диск.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version