Home Новини сучасних технологій Названо причини, чому хмарні месенджери краще традиційних

Названо причини, чому хмарні месенджери краще традиційних

0

Більшість із нас користується смартфонами, а значить і месенджерами, без яких сьогодні досить складно. Всі месенджери діляться на два типи — хмарні та звичайні. Зараз буде названо причини, чому хмарні месенджери краще звичайних. Яскравим представником хмарних месенджерів можна назвати Telegram.

Чому ж тоді хмарні месенджери кращі? Найперше тому, що в хмарі можна зберігати велику кількість файлів. Також такі месенджери надзвичайно захищені, оскільки особисті діалоги користувачів зберігаються в зашифрованому вигляді на великій кількості дата центрів, які можуть бути розміщені у різних точках Землі.

В той же час, звичайні месенджери роблять резервні копії і зберігають їх в якомусь конкретному місці, що досить полегшує можливість злому для хакерів.

Також можна назвати перевагу щодо файлів, які збережені на одному пристрої, а далі їх можна буде завантажити на іншому пристрої (авторизованому). Такі переваги з файлами позитивно відображаються на вашому внутрішньому сховищі смартфона, тобто можна видаляти файли із смартфона, а при потребі знову завантажити із месенджера.

З мінусів таких месенджерів можна назвати те, що вони залежні від серверів, оскільки на них зберігаються всі ваші дані. У випадку неполадок із серверами, дискомфорт від користування хмарним месенджером відчує велика кількість користувачів.

Також варто не забувати, що сервери не вічні. Досить часто, навіть з ними можуть виникати проблеми, а саме видалення файла з вашого месенджера, може не видалитися із сервера. Зазвичай, таким чином уникаються проблеми з фрагментацією.

В хмарних месенджерів недоліків не так багато, але в порівнянні із звичайними, переваг в них набагато більше.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version