Home Новини сучасних технологій Названо причини, чому варто купляти новий Apple iPhone, а не вживаний

Названо причини, чому варто купляти новий Apple iPhone, а не вживаний

0

При плануванні покупки нового смартфона ми вибираємо з декількох варіантів, які найбільше нас влаштовують. Для когось, це ціна та потужність смартфона, для інших – розміри та бренд. Досить часті випадки, коли хочеться купити новий iPhone, а коштів не вистачає (а вони не з дешевих) і тоді ви починаєте схилятися до покупки вживаної старішої версії iPhone, яка ще й дешевше на декілька тис. грн. Зараз буде названо причини, чому варто купляти новий Apple iPhone, а не вживаний.

1. Застарілість

Хоча пристрої компанії Apple і працюють багато років без нарікань (в більшості випадків), але вони, як і всі інші смартфони з часом втрачають свою актуальність і, умовно, деградують. Що в першу чергу застаріває в iPhone? Те, що і у всіх смартфонах — акумулятори.

Акумулятори це та річ, якою продукція Apple ніколи не славилась, оскільки автономність роботи та об’єм акумуляторів в нових смартфонах не вражають. Що ж тут говорити про смартфони, які були випущені декілька років тому.
Крім цього, попередні iPhone насичені своїми фірмовими проблемами, а саме самовільним вимкнення на морозі, швидкою розрядкою протягом дня, поломкою кнопки Home та сканера відбитків пальців і тому подібне.
В більшості випадків, якщо вже так сильно хочеться iPhone, то варто зачекати та зібрати необхідну суму для нового iPhone 12.

2. Відсутність нового функціоналу та можливостей

Вся продукція компанії Apple славиться тим, що отримує оновлення досить тривалий період часу, не менше 5 років. Це та особливість, яка відсутня в Android-пристроях. Хоча це й аргумент в сторону смартфонів, які вийшли в реліз раніше, але це не аргумент стосовно нових технологій, які з’являються в нових смартфонах. Для прикладу, екрани в iPhone завжди славилися своєю яскравістю, чіткістю та контрастом, але сучасні Amoled екрани це те, чого ви не отримаєте в старих смартфонах. На цих екранах зображення неймовірно чітке, яскраве, деталізоване і тому подібне.

Те саме стосується й оновлених камер, які доступні в нових смартфонах і недоступні для старих пристроїв. Так можна продовжувати про більшу частину компонентів смартфонів Apple iPhone.

3. Шахрайства при покупці вживаних iPhone

Шахрайства навколо купівлі -продажу пристроїв Apple завжди процвітали. Причиною є популярність їхніх смартфонів (в нашому випадку) та ціна вживаних смартфонів (також не з малих).

При покупці вживаного смартфона завжди необхідно добре вивчати пристрій на явні ознаки ремонту, оригінальність смартфона та його комплектуючих і тому подібне. Досить часто шахраї продають відремонтовані Apple iPhone, в яких ремонт відбувався похапцем та з неякісних матеріалів. Це не стосується тих пристроїв, які були відновлені компанією Apple і на які є гарантія виробника.

В будь-якому випадку, завжди краще купляти новий смартфон, навіть якщо прийдеться накопичувати кошти дещо довше запланованого. Купляйте смартфони Apple iPhone (та й інші також) тільки в перевірених магазинах і не переплачуйте зайвий раз.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version