Home Новини сучасних технологій Бізнес новини Названо 3 функції Приват24, якими ще не всі користуються

Названо 3 функції Приват24, якими ще не всі користуються

0

Мобільний банкінг Приват24 є одним із найпопулярніших та найзручніших додатків сьогодні на українському ринку, зокрема в даній сфері. Додаток пропонує таку велику кількість послуг, що привертає увагу багатьох користувачів і вибирають послуги ПриватБанку саме через можливості Приват24. Про можливості Приват24 знають багато користувачів та користуються ними, правда є кілька моментів, про які ви можете не знати. Саме тому, зараз буде названо 3 функції Приват24, якими ще не всі користуються.

Переказ коштів за допомогою номера телефону

Зручна функція, яка в кілька разів спрощує і так просту процедуру переказу коштів. Для того, щоб перевести кошти іншому користувачу банку, вам потрібно лише ввести номер телефону отримувача та необхідну суму. Такий тип переказу відбувається моментально, головне вказати вірний номер телефону.

Покупка цінних паперів

Хороша функція для певної категорії користувачів. Для покупки цінних паперів через Приват24 вам потрібно буде перейти в розділ «Сервіси» - «Цінні папери». Тут ви обираєте цінні папери, які вас цікавлять, їх кількість та оплачуєте покупку. Також ви зможете одразу побачити майбутній прибуток від такої покупки.

Покупка пального

Досить нова функція, яка точно сподобається власникам автомобілів. Для покупки пального онлайн вам потрібно перейти в «Сервіси» - «Пальне». Заповнюєте необхідну в даному розділі інформацію та після оплати можете заправляти свій автомобіль.
На даний момент, ми для себе виділили ці три функції, але дивлячись на розвиток Приват24 їх точно буде більше.

Також нещодавно стало відомо, що робити, якщо прийшло повідомлення про вхід до Приват24.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version