Home Новини сучасних технологій Названо причини такої популярності смартфона POCO X3 Pro серед українців

Названо причини такої популярності смартфона POCO X3 Pro серед українців

0

Оновлений смартфон компанії Xiaomi, а саме мова йде про POCO X3 Pro, сьогодні на українському ринку користується значною популярністю, яка поки аж ніяк не «планує» знижуватись. Загалом, смартфонам Xiaomi та її суббрендам надають перевагу багато користувачів, але ми б все ж хотіли назвати причини такої популярності смартфона POCO X3 Pro серед українців.

POCO X3 Pro – це смартфон середньобюджетного класу, який чудово поєднує в собі характеристики та ціну. Відповідно і через його характеристики за представлену ціну на нього звертають увагу стільки користувачів. І розпочинаються його плюси із процесора, а саме POCO X3 Pro працює на Qualcomm Snapdragon 860, що забезпечує йому справді високу продуктивність. Щодо пам’яті, то тут є два варіанти - 6 / 128 Гб і 8 / 256 Гб.

Екран даного смартфона також вартий уваги. Отримав він розмір 6,67 дюйма IPS з розширенням Full HD +, а також частоту оновлення 120 Гц, дискретизацію сенсора 240 Гц, підтримку HDR10 та рівень яскравості 450 ніт.

Фотоможливості тут реалізуються за допомогою фронтальної 20-мегапіксельної камери та основної камери із датчиками 48 Мп + 8 Мп + 2 Мп + 2 Мп.

Ще однією перевагою є акумулятор ємністю 5160 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 33 Вт. Додатково тут присутні стереодинаміки та роз’єм для гарнітури, сканер відбитків пальців, FM-радіо, Bluetooth 5.0, Wi-Fi 5, NFC та ІЧ-датчик. Можна відмітити і кольорову гаму, що для багатьох користувачів також є важливим моментом, а тут вибір справді хороший.

Якщо ви відноситесь до тих людей, які бажають отримати смартфон POCO X3 Pro за вигідною ціною, то зараз його можна придбати із непоганими знижками.
Для прикладу, версію 6 Гб / 128 Гб можна придбати за 6999 грн, а версію 8 Гб / 256 Гб за 7999 грн. Крім цього, можна отримати непоганий кешбек на майбутні покупки. Кількість акційних смартфонів обмежена.

Також нещодавно стало, відомо, чому бренд POCO так назвали.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version