Home Новини сучасних технологій Названо 3 хитрі прийоми, які збільшать автономність вашого смартфона

Названо 3 хитрі прийоми, які збільшать автономність вашого смартфона

0

Практично всі користувачі смартфонів страждають тільки від однієї проблеми – коротка автономність роботи. Хоча всі сучасні смартфони й отримують справді великі акумулятори, але по факту, з них отримується автономності не більше ніж на 1-2 доби. Цілком логічно, що всі користувачі смартфонів хочуть збільшити тривалість автономної роботи і тим самим, звільнити себе від щоденного підключення до зарядного пристрою. Так ось, якщо ви відноситесь до таких користувачів, то зараз буде названо 3 хитрі прийоми, які збільшать автономність вашого смартфона без серйозних жертв для його продуктивності.

Першим кроком стане синхронізація

Якщо детальніше, то нам необхідно вимкнути цей процес на смартфоні, оскільки він непогано споживає енергію акумулятора. Причина цілком очевидна - смартфон та додатки весь час обмінюються між собою різноманітною інформацією. Через цей процес страждає не тільки автономність смартфона, а й процесор, тому рекомендується вимкнути цей процес.

Для того, щоб його деактивувати, необхідно перейти в налаштування смартфона та шукати "управління обліковими записами". Далі необхідно шукати автосинхронізацію та вимкнути її.

Використовуємо темні теми

Дана рекомендація більше підійде для власників смартфонів з AMOLED дисплеями, оскільки на відображення темних кольорів, пікселям необхідно витрачати набагато менше енергії, тобто вони працюють в енергозберігаючому режимі.
Шукайте відповідні теми на своєму смартфоні, або ж завантажуйте їх через Google Play.

Зменшуємо кількість анімацій

Можливо ви і не звертаєте увагу, але на вашому смартфоні присутні анімації майже на кожному кроці. Особливо це стосується смартфонів під управлінням MIUI. Так ось, анімація також суттєво виснажує акумулятор, та ще й робить навантаження на процесор. Також це рішення підійде для тих смартфонів, в яких малий об'єм оперативної пам'яті і вони часто пригальмовують.

Все що нам необхідно, це перейти в режим розробника. Для цього переходимо в налаштування смартфона та шукаємо розділ "Про телефон". Далі тиснемо на нього 7-8 разів і чекаємо поки на екрані буде повідомлення про "активацію режиму розробника".

Далі необхідно перейти в Режим розробника через налаштування смартфона та шукати "анімація". Якщо знайшли, то необхідно зменшити анімацію із х1 до такої, з якою вам буде комфортно працювати (0,4-0,5).

Виконавши ці всі налаштування, ви зможете суттєво зменшити витрати акумулятора і в результаті отримати на 30-40% більше автономності.

Також нещодавно стало відомо, чи справді смартфони із захистом від вологи не бояться рідини.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version