Реклама

Названо 3 кращих смартфона по співвідношенню “ціна-якість”

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Смартфони це така річ, яку необхідно інколи оновлювати, але з цим досить часто виникають проблеми, оскільки на ринку представлений великий вибір смартфонів. Досить часто при покупці смартфона ми не замислюємося над співвідношенням його ціни та якості, тому ми вирішили назвати 3 кращих смартфона по співвідношенню “ціна-якість”, які вам підійдуть ідеально.

Xiaomi Redmi 9

Цей смартфон показав хороші результати в своєму сегменті в нього вже достатня кількість фанатів. Особливістю цього смартфона стала саме його ціна та непогані характеристики.
Цей смартфон отримав великий 6,53-дюймовий екран, оперативну пам’ять 4ГБ, внутрішню пам’ять 64ГБ та чіп Helio G80. З автономністю у вас також не виникне проблем, оскільки смартфон живиться від акумулятора ємністю 5000 мАг. Ціна такого пристрою в Україні складає 4 400 грн, що навіть дуже бюджетно.

Realme 6 Pro

Цей смартфон дещо дорожчий за попередній, але його характеристики відповідають тому. Про що може йти мова, якщо за 8 тис грн ви отримуєте 8ГБ оперативної пам’яті та 128 ГБ внутрішньої пам’яті (майже топовий iPhone). Крім цього, ви отримуєте непоганий 6,6-дюймовий 90 Гц дисплей, квадрокамеру та чіп Qualcomm Snapdragon 720G. Дійсно хороший смартфон за свою ціну.

Samsung Galaxy A51

Цей рейтинг не міг обійтися без Samsung, оскільки в них доступні смартфони як бюджетного класу, так і флагманського. Найкращим представником Samsung ціна-якість можна назвати Galaxy A51, який отримав великий 6,6-дюймовий дисплей, 4 Гб оперативної та 64 Гб внутрішньої пам’яті. Автономність смартфона також на хорошому рівні, оскільки живиться він від акумулятора на 4 000 мАг, чого зараз цілком достатньо для одного дня активної роботи. Вартість смартфона 6 600 грн.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

WhatsApp отримує нову функцію

Додаток WhatsApp отримує нову функцію. Дана функція дозволить вам перевіряти факти пересланих повідомлень. Якщо вам відправили повідомлення із посиланням,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -