Реклама

Названо народний і бюджетний 4K-телевізор в 2021 році

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Покупка телевізора завжди відповідальний процес, оскільки телевізор не купують на 1-2 роки і термін його роботи значно вище, в порівнянні з смартфонами. В українських інтернет-магазинах доступний великий вибір телевізорів під різний бюджет. Сьогодні поговоримо про дешевий телевізор, а саме буде названо народний і бюджетний 4K-телевізор в 2021 році, який отримав високу роздільну здатність та Smart TV, тобто він підійде для більшості потенційних покупців.

Давайте розглянемо його характеристики. Розпочати варто з діагоналі цього телевізора, яка складає 43-дюйма з роздільною здатністю 4K UHD (3840 × 2160). Як вже зрозуміло, то якість картинки тут на високому рівні. В даному телевізорі використовується 8-бітна матриця VA (+ FRC) з підсвічуванням Direct LED. Стосовно яскравості, то вона складає 260 кд / м2.

Ще стосовно відображення вмісту. В даному телевізорі використовуються останні технології HDR, серед яких варто відмітити наступні:

Micro Dimming - відображення темних сцен на комфортному рівні;

Tone Mapping - динамічне перетворення контрастності та яскравості;

Dynamic Color Enhancement - автоматичне налаштування насичення кольорів.

Так як телевізор оснащений Smart TV, то логічно, що він працює під управлінням Android, тому вам будуть доступні такі сервіси як YouTube, Amazon, Netflix та інші. Також варто зауважити, що смарт тв працює від непоганого процесора Cortex A55 1100МГц з 2 Гб оперативної пам'яті та 16 ГБ внутрішньої пам'яті.

Зараз ще декілька слів про звук. Телевізор отримав стереодинаміки потужністю 17 Вт (з підтримкою Dolby Audio). Також телевізор отримав всі необхідні бездротові технології, такі як Bluetooth 5.0, Wi-Fi 2.4 та роз'єми HDMI 2.0 x 2, AV, LAN, USB.

Так ось, цим загадковим телевізором опинився 4К-телевізор TCL 43P615, який в Україні продається на ROZETKA та MOYO за наступними цінами :

MOYO - 10 999 грн

ROZETKA - 10 866 грн

Також нещодавно було названо основні фактори при виборі бюджетного телевізора.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Переваги лазерної миші для комп’ютера

Існує декілька видів мишок для комп'ютера. Кожен обирає ту, яка йому зручна та підходить по ціні. Сьогодні назвемо деякі...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -