Home Новини сучасних технологій Названо 3 кращих смартфона по співвідношенню “ціна-якість”

Названо 3 кращих смартфона по співвідношенню “ціна-якість”

0

Смартфони це така річ, яку необхідно інколи оновлювати, але з цим досить часто виникають проблеми, оскільки на ринку представлений великий вибір смартфонів. Досить часто при покупці смартфона ми не замислюємося над співвідношенням його ціни та якості, тому ми вирішили назвати 3 кращих смартфона по співвідношенню “ціна-якість”, які вам підійдуть ідеально.

Xiaomi Redmi 9

Цей смартфон показав хороші результати в своєму сегменті в нього вже достатня кількість фанатів. Особливістю цього смартфона стала саме його ціна та непогані характеристики.
Цей смартфон отримав великий 6,53-дюймовий екран, оперативну пам’ять 4ГБ, внутрішню пам’ять 64ГБ та чіп Helio G80. З автономністю у вас також не виникне проблем, оскільки смартфон живиться від акумулятора ємністю 5000 мАг. Ціна такого пристрою в Україні складає 4 400 грн, що навіть дуже бюджетно.

Realme 6 Pro

Цей смартфон дещо дорожчий за попередній, але його характеристики відповідають тому. Про що може йти мова, якщо за 8 тис грн ви отримуєте 8ГБ оперативної пам’яті та 128 ГБ внутрішньої пам’яті (майже топовий iPhone). Крім цього, ви отримуєте непоганий 6,6-дюймовий 90 Гц дисплей, квадрокамеру та чіп Qualcomm Snapdragon 720G. Дійсно хороший смартфон за свою ціну.

Samsung Galaxy A51

Цей рейтинг не міг обійтися без Samsung, оскільки в них доступні смартфони як бюджетного класу, так і флагманського. Найкращим представником Samsung ціна-якість можна назвати Galaxy A51, який отримав великий 6,6-дюймовий дисплей, 4 Гб оперативної та 64 Гб внутрішньої пам’яті. Автономність смартфона також на хорошому рівні, оскільки живиться він від акумулятора на 4 000 мАг, чого зараз цілком достатньо для одного дня активної роботи. Вартість смартфона 6 600 грн.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version