Home Новини сучасних технологій Названо 7 перевірених альтернатив, які здатні замінити WhatsApp

Названо 7 перевірених альтернатив, які здатні замінити WhatsApp

0

Месенджер WhatsApp останнім часом переживав не найкращі часи і виною цьому є їхня нова політика конфіденційності (яка скоро почне діяти) та постійні програмні збої, підвисання та нестабільна робота цього месенджера. Відповідно, цілком логічно, що випливає запитання, чим можна замінити WhatsApp. Проаналізувавши попередні відгуки користувачів та загальні рейтинги месенджерів, було названо 7 перевірених альтернатив, які здатні замінити WhatsApp.

Telegram

На нашу думку, це найкращий месенджер, який зараз доступний на ринку. В Україні він входить в трійку найпопулярніших і конкурує тільки з WhatsApp та Viber.
В Telegram доступний весь той функціонал, що й у WhatsApp. Крім того, варто відмітити Канали в Телеграм, на які можна підписуватися та отримувати різноманітну інформацію.

Viber

Viber найпопулярніший месенджер в Україні і за її межами. Він отримав всі ті самі функції, що й Telegram і WhatsApp. В Україні досить часті збої цього месенджера, тому варто це врахувати, перед тим, як на нього переходити.
Ще варто відмітити дешевизну дзвінків в інші країни (на будь-які номери, які не зареєстровані у Viber).

ICQ

ICQ колись була надзвичайно популярною не тільки в Україні, а й у всіх країнах СНГ. Фактично, Аську можна вважати першим месенджером, який був доступний колись на ринку. Звертаємо увагу тільки на те, що сервера ICQ знаходяться в Росії, хоча це не впливає на стабільність роботи Аськи.

Signal

Популярний в США месенджер, який рекламував сам Ілон Маск. Цей месенджер також виконує всі стандартні функції та оснащений надійною системою шифрування. Велика ймовірність, що в найближчий час він популяризується в Україні.

Skype

Класика, з якої почалася епоха відеодзвінків. Крім відеодзвінків, Skype пропонує ще й класичні текстові переписки. Хоча його популярність сильно впала останні декілька років, але він все ще добре справляється з поставленими задачами.

Discord

Це досить популярний месенджер серед геймерів, але його популярність перейшла й на звичайних користувачів. В ньому доступні стандартні чати та кімнати. Непоганий месенджер, хоча й має свою певну специфіку.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version