Home Новини сучасних технологій Названо 5 функцій телевізора, про які ви не здогадувалися

Названо 5 функцій телевізора, про які ви не здогадувалися

0

Продовжуємо розширювати рубрику щодо цікавих функцій наших ґаджетів. Сьогодні ми назвемо 5 функцій вашого телевізора, про які ви, ймовірно, не знали.

Голосове введення. Багато із сьогоднішніх наявних розумних телевізорів підтримують дану функцію. Ця функція дозволяє нам здійснювати голосовий пошук, запускати додатки, переключати канали, регулювати гучність, тощо. Зазвичай кнопка для голосового пошуку розташовується на пульті управління у вигляді мікрофона.
Медіасервер. Окрім трансляції телепередач в ефірі, сучасні телевізори здатні відтворювати і різноманітні аудіо-, відео- та графічні файли. Відтворення не обов’язково може відбуватись через USB-накопичувач, а й через пряме підключення телевізора до комп’ютера.

Підключення миші та клавіатури. В певних умовах, використання даних двох пристроїв буде набагато зручнішим, ніж робити ці ж дії за допомогою пульта управління. Підключати до розумних телевізорів можна мишу та клавіатуру як провідні, так і бездротові. Останні можна підключати за допомогою USB-приймача або ж через Bluetooth, якщо він підтримується на телевізорі.

Підключення Bluetooth-гарнітури. За наявності функції Bluetooth на телевізорі, до нього можна буде підключити і бездротову гарнітуру чи стерео-гарнітуру.

Встановлення програм. На сучасні телевізори можна встановлювати і різноманітні програми та додатки. А ще, на певні моделі можна встановлювати і ігри.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version