Реклама

Названо 3 міфи про кредити готівкою, в які ще вірять українці

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Досить часто бувають ситуації, коли необхідна певна сума грошей на ту чи іншу покупку товару або послуг, а відкладеної суми немає. В таких випадках є три виходи із такої ситуації: відкладати кошти, взяти в борг від знайомих або родичів та кредит в банку. Перший варіант не підходить для тих, кому необхідно кошти саме зараз, другий варіант не підійде тим, хто не хоче бути боржником перед родичами та знайомими, а третій варіант найкраще підійде, якщо кредит необхідно на невеликий термін. Зазвичай, українці не спішать брати кредит в банку через певні побоювання. Зараз же буде названо 3 міфи про кредити готівкою, в які ще вірять українці і які стають причиною відмови від кредиту в банку.

1. Приховані умови та комісії

Це найпопулярніший міф серед українців, оскільки раніше було багато банків, які під зірочками та дрібним шрифтом ховали інформацію, яка в результаті могла зіпсувати як ваші стосунки з банком, так і збільшити виплати по кредиту, тощо.

Зараз же, ситуація дещо змінилася в кращу сторону і банки працюють більш відкрито та чесно. Причина цього банальна — постійні клієнти. Так, хоча це й банально, але банкам дійсно необхідні постійні клієнти, які будуть регулярно брати кредит саме в них.

2. Багато документів та ще й займає багато часу

Так, це також було актуально для фінансових установ, які працювали за правилами, сформованими десятиліття тому. Зараз ситуація змінилася в кращу сторону як для таких установ, так і для самих клієнтів банку. Зараз банки знають про своїх клієнтів достатню кількість інформації, до якої можна віднести заробітню плату, місце роботи, наявність майна та приблизну їхню вартість, кредитний рейтинг та багато іншого. Зараз, для прийняття рішення давати вам кредит чи ні, необхідно не так багато часу. Зазвичай, про результат вас буде сповіщено через 1-3 дні.

Крім цього, щоб отримати кредит, нема потреби персонально відвідувати відділення банку, тепер це все можна зробити за допомогою онлайн-банкінгу. Прикладом може стати Приват24 та Monobank.

3. Складно стежити за датою внесення платежів та змінами по кредиту

Цей міф зараз також не актуальний, оскільки всі найпопулярніші банки України мають веб-версії та версії для смартфонів, відповідно, будь-яку інформацію можна отримати безпосереднь там. Якщо ж виникають певні складнощі, можна звернутися в техпідтримку, де вам зможуть допомогти з більшістю проблем.

Якщо ж будуть неочікувані зміни по кредиту, або ж в банку виникнуть до вас запитання, вам відправлять сповіщення в месенджерах Viber або WhatsApp. Також сповіщення можуть приходити безпосередньо у вашому мобільному банку.

Як бачите, більшість популярних міфів були актуальними більше 10 років тому. Щоб у вас не виникало проблем із банком, необхідно вибирати той, який заслуговує на довіру та працює тривалий час в Україні.

Також рекомендуємо ознайомитися із причинами відмови ПриватБанк у видачі кредиту і найпопулярнішими причинами для отримання кредиту.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названы 5 распространенных ошибок при зарядке смартфона

Стаття доступна українською...При покупке нового смартфона, мало кто начинает волноваться за его зарядку, а точнее правильность заряжания. В большинстве...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -