Home Новини сучасних технологій Бізнес новини Названо 3 можливості Приват24, про які мало хто знає

Названо 3 можливості Приват24, про які мало хто знає

0

Практично всі, хто користується послугами ПриватБанку, завантажують собі на смартфон їхній фірмовий додаток Приват24 або ж використовують його веб-версію. Для чого зазвичай використовується цей додаток? Найперше для переказу коштів та проведення платіжок за комунальні послуги. Ще одною популярною послугою можна назвати поповнення вашого мобільного, оскільки це відбувається практично моментально, та ще й, віднедавна, в Приват24 з’являються нагадування про чергове поповнення рахунку. Ці послуги відомі практично всім, а зараз буде названо 3 можливості Приват24, про які мало хто знає.

Перша послуга, це остання новинка від ПриватБанк - переказ коштів за номером телефону. Це дійсно корисна можливість в Приват24, яка суттєво спрощує перекази між клієнтами банку, оскільки для переказу необхідно тільки вказати необхідну  суму та номер телефону отримувача. Важливо правильно все та уважно виконати і тоді переказ моментально надійде до отримувача. Радимо прочитати про небезпеку таких переказів, про яку ми повідомляли раніше.

Наступна послуга, про яку мало хто знає і, відповідно рідко нею користується - це покупка пального онлайн. Це дійсно зручна функція, яка з’явилася в Приват24 не так давно. Щоб придбати пальне онлайн, необхідно перейти в сам додаток, потім перейти в Сервіси та вибрати Пальне. Далі вибираєте необхідний вам продукт та заповнюєте всі необхідні дані. Фактично, зразу після оплати в Приват24, ми можете заправляти своє авто.

Третя корисна послуга, яка доступна в Приват24, це покупка цінних паперів онлайн.  Для цього переходимо в розділ Сервіси та вибираємо Цінні папери. Далі вибираємо необхідну вам кількість цінних паперів та оплачуємо покупку. Зразу ж в тому розділі й побачите про те, який ви прибуток зможете отримати через певний період часу.

Ми назвали тільки найцікавіші можливості Приват24, але їх насправді набагато більше. Досліджуйте Приват24 та спрощуйте своє життя з ним.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version