Home Новини сучасних технологій Бізнес новини Відомо, як знімати готівку в банкоматі ПриватБанк, якщо при собі тільки смартфон

Відомо, як знімати готівку в банкоматі ПриватБанк, якщо при собі тільки смартфон

0

Напевно кожен із нас хоча б один раз стикався із ситуацією, коли виникла різка необхідність в готівці, а банківська картка ПриватБанку залишилася вдома. Думаю, що ситуація знайома, оскільки не завжди картка залишається в гаманці. Так ось, нам відомо, як знімати готівку в банкоматі ПриватБанк, якщо при собі тільки смартфон.

Способів є декілька.

Перший спосіб, це скористатися смартфоном з підтримкою безконтактної оплати, тобто з чіпом NFC. Логічно, що маючи такий смартфон, та ще й з прикріпленою карткою, необхідність в картці відпадає. Для цього просто шукаємо найближчий банкомат, який підтримує безконтактну оплату та знімаємо таким способом готівку.

Наступний спосіб схожий, але з відмінністю в тому, що вам прийдеться скористатися Приват24. В даному випадку будемо знімати готівку за допомогою QR-коду. Для цього переходимо в Приват24 і переходимо в Сервіси. Далі вибираємо Безконтакт та Зняття Готівки і вибираємо необхідну суму та картку, з якої будемо знімати кошти. Потім підтверджуємо та вводимо пін-код картки в Приват24. Після цього скануємо QR-код в банкоматі та отримуємо вибрану суму в банкоматі.

Можливий варіант із замовленням готівки у відділенні ПриватБанку, але там у вас ще можуть попросити підтверджуючі документи.

Також можливий варіант попросити людину, яка знімає готівку в банкоматі, щоб зняла необхідну суму і вам, а ви, взамін, відправите через Приват24 йому ту ж суму. Такий варіант досить ризиковий, але дієвий, особливо у випадках, коли банкомат не обладнаний зняттям готівки безконтактним способом.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version