Home Новини сучасних технологій Названо 3 найдешевші моделі смартфонів з камерою на 64 Мп

Названо 3 найдешевші моделі смартфонів з камерою на 64 Мп

0

Першопроходцем на ринку смартфонів із камерою 64 МР став X2 Pro восени 2019 року. Спочатку це виглядало як маркетинговий хід із каплею обману, але інші фірми швидко зловили тренд і почали створювати власні смартфони, оснащені камерами на 64 МР. Станом на 2021 рік пристроїв із такими особливостями є достатньо, тому і вибрати між ними важко. Нижче ви ознайомитесь із трьома найкращими пропозиціями, якщо для вас важливу роль відіграє камера.

Lenovo K12 Pro

Названо 3 найдешевші моделі смартфонів з камерою на 64 Мп

Ця модель є найдешевшою з трьох описаних, але водночас має далеко не найгіршу якість роботи. Фірма Lenovo вирішила також запропонувати смартфон з камерою на 64 МР, але зробила це, зекономивши на інших інструментах. Та це не є проблемою. Виграє Lenovo K12 Pro завдяки процесору Qualcomm та батареї 6000 мАг в той час, як у схожих смартфонів вона становить 5000 мАг.

Цікаво: Названо найкращі смартфони 2021 року бренду Xiaomi.

Redmi Note 8 Pro

Незважаючи на те, що ця модель вийшла ще у 2019 році, вона досі є популярною серед користувачів, хоча Redmi Note 9 Pro має таку ж камеру.
Нічого кардинально нового модель немає, але звичні нам інструменти добре вдосконалені. Наприклад, це можна побачити по часу, який смартфон працює без підзарядки. Також екран моделі призначений не лише для соцмереж, але і буде зручним для перегляду кіно. Ні для кого, думаю, вже не секрет, що Redmi завдяки цінам та правильно розставленим пріоритетам обігнала всім відому нам фірму Samsung.

Цікаво: Сучасні та якісні смартфони 2021 року, ціною до 12 000 грн.

Samsung Galaxy A32

Коментарі щодо цього смартфону були неоднозначні. Дехто говорив про цікаві та нові можливості пристрою, а інші звертали увагу на його вартість. Однак всі дискусії припинились одразу як стало відомо, що камера на ньому має 64 МР, якої не було на попередніх найновіших моделях. Також, говорячи про камеру, варто згадати про ширококутний об'єктив та макро-модуль. Плюсом є також те, що неважливий об'єм пам'яті – 64 чи 128 ГБ, оперативна пам'ять, що там, що там займає всього 4 ГБ.

Говорячи про недоліки, варто вказати про низьку роздільну здатність дисплею, через що дуже легко помітити пікселі. Також важливим для багатьох пунктом є відсутність NFC.

Також нещодавно було названо два в одному або “напівсмартфони”, які підійдуть для людей похилого віку.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version