Home Новини сучасних технологій Названо 3 непогані смартфони із знімними акумуляторами в 2021 році

Названо 3 непогані смартфони із знімними акумуляторами в 2021 році

0

Найбільшою проблемою сучасних смартфонів та новітніх кнопкових телефонів є те, що рано чи пізно, їхній акумулятор почне втрачати в автономності і з часом, взагалі перестане тримати заряд. Якщо раніше, в кнопкових телефонах, це не було проблемою, оскільки замінити акумулятор на новий не складало ніяких труднощів, то з сучасними смартфонами все серйозніше, оскільки просто так замінити акумулятор не вийде. Причиною є те, що виробники смартфонів, у гонитві за компактністю та водонепроникністю, вирішили відмовитися від знімних акумуляторів. Говорити про те, що таке рішення викликало дискомфорт в більшості користувачів, ми не будемо, оскільки це й так зрозуміло. На жаль, зараз, щоб замінити акумулятор, потрібно відвідувати сервісні центри або ж, на свій страх і ризик, самостійно проводити заміну акумулятора. Хоча на ринку доступно все більше смартфонів з незмінними акумуляторами, знайти такі, в яких акумулятор підлягає заміні, все ж можливо. Відповідно, зараз буде названо 3 непогані смартфони із змінними акумуляторами в 2021 році.

№3. Samsung Galaxy XCover 4S

Першим смартфоном в нашій підбірці став Samsung Galaxy XCover 4S. Особливістю цього смартфона став не тільки змінний акумулятор, а ще й те, що він захищений від пилу та вологи. Відповідні сертифікати (IP68 і MIL-STD-810G) підтвердження цьому. Окрім цього, цей смартфон отримав непоганий 5-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 720х1280, працює від процесора Exynos 7885 в парі з 3 Гб оперативної та 32 Гб внутрішньої пам'яті.

Фотоможливості представлено у вигляді однієї основної 16 Мп камери та фронтальної камери 5 Мп. Живиться смартфон від акумулятора 2800 мАг і працює під управлінням ОС Android 9 Pie.

№2. Nokia 1 Plus

Наступний представник смартфонів із змінним акумулятором - Nokia 1 Plus. Цей смартфон неймовірно простий у користуванні і задовільнить потреби всіх тих користувачів, яких цікавлять тільки дзвінки та повідомлення. Nokia 1 Plus отримав 5,45-дюймовий дисплей, що вважається компактним розміром. Працює смартфон від процесора MediaTek MT6739WW в парі з 1 Гб оперативної та 8 Гб внутрішньої пам'яті.

Фотоможливості смартфона доступні у вигляді одної основної камери 8 Мп та фронтальної 5 Мп. Живиться смартфон від акумулятора 2500 мАг і працює під управлінням ОС Android 9 Pie Go Edition. В цілому, це неймовірно простенький смартфон для простеньких завдань.

№1. Motorola Moto E6 Plus

На першому місці розмістився смартфон компанії Motorola - Moto E6 Plus. Цей смартфон отримав 6,1-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 720х1560 пікселів, працює від процесора MediaTek MT6762 в парі з 2/4 ГБ оперативної та 32/64 ГБ внутрішньої пам'яті.

Фотоможливості представлено у вигляді подвійної камери 13 Мп + 2 Мп та фронтальної 8Мп. Живиться смартфон від акумулятора 3000 мАг та працює під управлінням OC Android 9.

Також нещодавно було названо 3 найкращі смартфони з топовою камерою для блогерів.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version