Home Новини сучасних технологій Названо 3 основні рекомендації щодо правильного місця зберігання банківської картки

Названо 3 основні рекомендації щодо правильного місця зберігання банківської картки

0

Продовжуємо тему банківських карток, оскільки всі ми ними користуємось, але чи правильно? Щоб банківська картка відслужила вам повний термін її дії і не довелось робити її перевипуск через механічні пошкодження, сьогодні ми назвемо 3 основні рекомендації щодо неправильного місця зберігання банківської картки.

Розпочнемо ми з одягу, а саме експерти не рекомендують носити банківську карту у кишенях разом із іншими предметами, такими як монети чи ключі. Дані предмети не тільки пошкоджують вибитий номер картки, так як цифри стираються, а ще й наносять подряпини на магнітну смужку. Останнє якраз і є причиною виходу банківської картки з ладу. Звісно, не рекомендується носити картку у задній кишені штанів. Думаю, всі ви про це чули, так як при такому розташуванні її дуже легко зламати. А ще багато користувачів забувають перевіряти кишені одягу та картка може бути успішно випрана, у зв’язку з чим її робота може бути некоректною.

Друга рекомендація стосується носіння банківської картки в чохлі телефона. В такому випадку, картка може розмагнітитись, така ж ситуація можлива із побутовою технікою. Правда для розмагнічування потрібен досить тривалий час, а магніт в смартфоні не такий вже й сильний. Проте якщо ви втратите телефон чи у вас його викрадуть, разом із ним ви втратити свою банківську картку.

І третя рекомендація – не залишайте банківську картку на сонці. Тривалий вплив високих температур може вплинути на матеріал, з якого вироблена картка, відповідно вона може деформуватись.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version