Home Новини сучасних технологій Названо 3 причини, чому бренд Meizu втратив свою популярність в Україні

Названо 3 причини, чому бренд Meizu втратив свою популярність в Україні

0

Усі пам’ятають, як бренд Meizu швидко набрав популярності декілька років тому. Це був єдиний китайський виробник, який рахувався дійсно якісним. Усіх сучасних виробників Китаю ще тоді не було і близько. Популярність пройшла і зараз про цей бренд мало хто чує взагалі. Чому так сталось? Читайте далі.

Перша і одна з основних причин – це відсутність оновлень. Сучасні смартфони постійно оновлюють свою операційну систему на новіші версії. А от Meizu, випускаючи телефони, про це не думали. Одного разу у них вийшов смартфон ще на базі Android 7 в той час, як вже існував Android 9. Оновлення телефон отримав лише до 8 версії. Прикладів таких моделей бренду є безліч, але проблема в усіх одна – відсутність нової прошивки.

Цікаво: Компанія Meizu повертається з новим ультрабюджетним смартфоном

Друга причина – відсутність NFC. В один момент кругом стала з’являтися можливість оплачувати безконтактно в магазинах. Для цього виробники почали вмонтовувати в телефони NFC. Для Китаю це було не дуже важливо та не користувалось популярністю, тому брендам приходилось витрачати кошти на чіп, щоб користувачі з усього світу були задоволені. Бренд Meizu вирішив проігнорувати це і не встановив NFC навіть в дорогі моделі. Через це люди почали вибирати інші телефони, але з можливістю безконтактної оплати.

Ну і третя, остання причина – вартість смартфонів. Meizu ніколи не вміли нормально оцінити свої телефони. Ціни були постійно завищені і то значно. Після виходу Meizu M8 люди в цьому ще більше переконались. В даній моделі був слабший процесор та гіршої якості екран у порівнянні з смартфонами інших брендів за таку ж ціну. Звісно, користувачам було не вигідно переплачувати гроші за відсутність відповідної якості.

Отож, цих важливих три мінуси і стали вагомою причиною, чому Meizu втратив популярність та віддав свою першість іншим китайським брендам.

Не забудьте подписаться на нашего Главного Редактора в Instagram, или на нашу официальную страницу в Facebook, канал в Telegram и в Twitter. Также следите за нами в Google News.

Названо 3 причини, чому бренд Meizu втратив свою популярність в Україні

NO COMMENTS

Exit mobile version