Home Новини сучасних технологій Бізнес новини Названо 3 причини, чому краще користуватися двома картками ПриватБанк, а не одною

Названо 3 причини, чому краще користуватися двома картками ПриватБанк, а не одною

0

Останнім часом з’являється все більше рекомендацій, що варто користуватися одною банківською карткою ПриватБанку і нема потреби носити з собою 2 або більше. Аргументується це тим, що зараз за допомогою одної банківської картки можна виконувати все те, що раніше виконувалося за допомогою 2-3 карток. З одної сторони це логічно і практично, оскільки маючи тільки 1 кредитну картку Приватбанк, ви можете задовольнити практично всі свої потреби, а саме розраховуватися і тримати на ній гроші як на дебетовій, розраховуватися в інтернеті, здійснювати перекази в будь-якій зручній валюті, взяти кредит і тому подібне. Зараз же буде названо 3 причини, чому краще користуватися двома картками ПриватБанк, а не одною.

Першою причиною стане ймовірна втрата картки. Так, це малоймовірно, але якщо така ситуація трапиться і у вас не буде більше ніякої картки, то користуватися своїми грошима ви зможете тільки дивлячись на них в Приват24. Навіть більше, після її втрати, вам прийдеться її ще й заблокувати.
Маючи ще одну картку, ви зможете легко переказати необхідну суму на іншу картку і продовжувати користуватися своїми коштами.

Використання додаткової картки для переказів. Особливо це актуально, якщо ви отримуєте валютні перекази і бажаєте їх зберігати у валюті переказу. Для прикладу, якщо ви часто отримуєте перекази в євро та доларах, то є сенс в картках відповідних валют. Якщо ви інколи отримуєте перекази в рублях, то можна просто зробити віртуальну картку в рублях. На щастя, ПриватБанк пропонує як фізичні такі картки, так і віртуальні, які можна оформити в Приват24.

Подорожі - це ще одна причина для декількох карток, хоча б двох. Досить часті випадки, коли з невідомих (або з відомих) причин, вашу одну карту заблокували в іншій країні, в такому випадку вас врятує додаткова, на яку ви зможете переказати необхідну суму. Таким чином ви вбережете себе від такої неприємності, як відсутність коштів в чужій країні.

Як бачите, перераховані причини відносяться саме до використання додаткової картки в екстремальних ситуаціях. Ще одна рекомендація — не зберігайте всі свої картки в одному місці. Таким чином ви вбережете себе від втрати зразу двох або більше карток.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version