Home Новини сучасних технологій Названо 3 причини, чому варто відмовитися від покупки флагманських смартфонів

Названо 3 причини, чому варто відмовитися від покупки флагманських смартфонів

0

Напевно всі, хто цікавиться останніми новинками смартфонів, знають про такі смартфони, як флагманські. Флагманськими смартфонами називають такі смартфони, які отримують надсучасні комплектуючі та володіють найкращими можливостями на даний момент (рік). Зазвичай, в таких смартфонах реалізують нові технології і працюють вони на нових і потужних процесорах. Цілком логічно, що за це необхідно платити і не мало. Так ось, зараз буде названо 3 причини, чому варто відмовитися від покупки флагманських смартфонів.

Ціна

Перша причина, це ціна таких смартфонів. Зазвичай, дешево їх не придбати, хоча це й логічно, враховуючи те, що вони оснащені на максимум. В більшості випадків, останні флагманські смартфони (з приставкою ULTRA або MAX), коштують не менше 1200-1400 доларів. Звичайні версії флагманів можна придбати за 800-1000 доларів і, на нашу думку, це дійсно не дешево, враховуючи, що через рік вони будуть дешевші не менше ніж на 300 доларів.

Технічне старіння

Як ми писали вище, через рік флагманські смартфони втрачають в ціні в середньому на 10-30% і їхня ціна з кожним роком користування буде меншою і меншою. Для прикладу, флагманські смартфони 2016-2017 років зараз можна придбати задешево. Зараз плавно ми перейшли до технічного старіння.

Якщо взяти для прикладу смартфони 2016-2017 років і порівняти їхні характеристики з теперішніми смартфонами, то вони будуть близько на рівні бюджетних смартфонів, які можна придбати за 200 - 300 доларів.

Характеристики флагманських смартфонів досить швидко стають загальнодоступними на багатьох смартфонах і навіть бюджетних.

Флагман вам непотрібний

Будемо відвертими, для більшості користувачів смартфонів, флагманські смартфони із їхніми характеристиками взагалі непотрібні. В більшості випадків, смартфон використовують для того, щоб зателефонувати, посидіти в месенджері та соціальних мережах і подивитися відео на YouTube.

Як би не було дивно, але бюджетні пристрої цілком добре справляються з такими задачами, враховуючи те, які вони отримують характеристики зараз. Крім цього, бюджетні та середньобюджетні смартфони цілком добре відпрацюють 2-3 роки і нарікань у вас не буде ніяких (при бережному ставленні).

Висновок

Звісно, якщо у вас за ціль купляти останній флагманський смартфон, то ніхто не може і не буде вас відмовляти, оскільки переваг у користуванні такими смартфонами цілком достатньо. Як мінімум, це ексклюзивність смартфона, якого декілька місяців не буде масово серед користувачів.

Також при покупці флагманського смартфона ви отримуєте справді якісні дисплеї та камери, а ще потужні процесори, які нададуть неймовірний досвід мобільного геймінга.

Також нещодавно стало відомо, що старі смартфони та планшети Android перестають отримувати оновлення Google Play.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version